Gin Tonic en Cholera
Image default
Eten en drinken

Vind de perfecte dessertwijn voor jou!

Organiseer jij binnenkort een diner en ben je nog op zoek naar de perfecte dessertwijn? Dan stel ik je graag voor aan Club Wijn. Clubwijn.nl is onderdeel van Wijnhuis Prinschenhof in IJmuiden en heb ik ontdekt toen ik online op zoek ging naar een heerlijke wijn die ik bij familie in Italië had gedronken. Ik ontdekte het ongelooflijk ruime assortiment van Club Wijn en werd gelijk nieuwsgierig naar veel andere wijnen op hun website.

Op de website van Club Wijn kun je wijnen bekijken per wijnhuis (merknaam als het ware), maar ook per land en per wijnsoort. Zo kun je gemakkelijk meerdere wijnen vergelijken en dankzij de gedetailleerde beschrijvingen per wijn krijg je gelijk een goed idee van wat je kunt verwachten per wijn. Super handig dus! Zo heb ik naast de heerlijke Italiaanse wijn die ik zocht, ook al een nieuwe favoriete Spaanse wijn ontdekt bij Club Wijn. Nu gebruik ik Club Wijn altijd om een passende wijn te vinden voor de etentjes die ik organiseer!

Vraag een expert

Iedereen weet wel iets van wijn en iemand die zich enigszins heeft ingelezen over wijnsoorten en het verschil kent tussen een Chardonnay, Pinot Blanc en een Viognier, gedraagt zich al gauw als ‘wijnkenner’. Natuurlijk is het altijd fijn als je nuttige tips over wijn uit je omgeving kunt krijgen, maar voor een perfect passende dessertwijn kun je toch het beste je vraag neerleggen bij een expert. Dat zijn échte wijnkenners en je zult zien dat het ontzettend leuk is om met een vinoloog in gesprek te gaan over verschillende wijnen! Zo sprak ik met Klaas Prins van Club Wijn en hij heeft mij perfect geholpen bij het selecteren van een dessertwijn voor bij mijn kaasplankje.

Ze zijn zeer bereid je te helpen, maar ook op hun website worden al tips weggegeven. Op de pagina met dessertwijnen vindt je bijvoorbeeld onderaan de pagina gelijk tips over wat voor soort dessertwijn je bij welk soort dessert kunt schenken.

Over Club Wijn

Op de website van Club Wijn vind je een uitgelezen assortiment aan heerlijke wijnen tegen betaalbare prijzen. Dit assortiment is in 15 jaar opgebouwd door de twee eigenaren die uitgebreid naar wijnen van over de hele wereld hebben lopen kijken en zijn wezen proeven. Zowel op proeverijen als op locatie. Van Spaanse wijn tot Marokkaanse wijn en van Italiaanse wijnen tot Chileense wijn.

Je kunt als je interesse hebt/ in de buurt woont ook bij het wijnhuis van Club Wijn langs gaan in IJmuiden.

Dessertwijn bestellen

Wil je graag dessertwijn bestellen? Ik raad Club Wijn absoluut aan! Bekijk gerust het assortiment en als je vragen hebt of wijnadvies wilt, kun je gewoon contact opnemen met de eigenaren. Ze zijn meer dan bereid om jou te helpen! Je kunt ze zelfs Whatsappen als je dat prettig vindt. Ik wens je in ieder geval veel succes met het selecteren van je dessertwijn! 😉

https://www.clubwijn.nl/