Gin Tonic en Cholera
Image default
Banen en opleidingen

Power BI gemakkelijk leren

Power BI is een handige tool voor veel bedrijven. Het zorg voor een verbeterde communicatie en maakt het gemakkelijk om gegevens te verwerken en visualiseren. Met behulp van Power BI kan je gemakkelijk je gevonden verbanden in gegevens delen met de rest van de groep(en). Power BI is natuurlijk niet het makkelijkste programma om onder de knie te krijgen. Gelukkig biedt Tailorit hier een oplossing voor.

Wat bied Tailorit aan?

Tailor IT biedt verschillende cursussen aan waarmee je een certificaat kunt halen voor power BI. Deze cursussen zijn op verschillende niveaus. van beginner tot gevorderde. De eerste training is de basis van MS power BI. Het is een training van twee dagen waarbij je in de praktijk leert hoe je met behulp van een SQL database een model kan maken dat berekeningen doet (DAX). Ook wordt er veel tijd besteed aan Excel en de toepassingen hiervan bij Power BI en data visualisatie.

Meer cursussen

De tweede training is een vervolgtraining op de basistraining MS power BI.  Bij deze training worden de eerder geleerde aspecten breder opgenomen en uitgewerkt. Daarna wordt er een stuk dieper ingegaan op de facetten die Power BI te bieden heeft. Denk hierbij aan gegevens importeren, gegevens analyseren, verbanden zoeken en vereen volgens deze gegevens visualiseren en delen.

Daarnaast wordt er nog een één daagse training aangeboden over data analyse en een gecertificeerde cursus over analyseren en visualiseren van data in power Bi, die drie dagen duurt. Kortom, er zijn vier belangrijke trainingen te volgen bij Tailorit en dit is dan ook zeker het aanraden waard. Voor meer informatie over de trainingen kunt u bij tailorit kijken, of bezoek onze website voor algemene informatie of vragen.

https://www.tailorit.nl