Gin Tonic en Cholera
Image default
Banen en opleidingen

Werkvoorbereider civiele betonbouw

Werkvoorbereider civiele betonbouw

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een veelzijdige aannemer van infrastructurele werken dat heeft bekende uit te schieten tot een absolute kenner als civiele betonbouwer. Zij zijn een toonaangevende, kennen gedreven en proactieve onderneming. Er heerst een informele bedrijfscultuur en er wordt binnenshuis deze concern veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Honorarium en emolumenten zijn marktconform. Doordat deze concern de afgelopen jaren zeer geslaagd is geweest voor klanten heeft deze opdrachtgever een nieuwe vacature voor werkvoorbereider civiele betonbouw geplaatst. Deze uitzetting van het personeel past goed bij de stabiele groei die deze anatomie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. De verwachtingen zijn dat deze anatomie in de toekomst overigens gaat schieten en uitgebreid wordt tot een van de grootste spelers binnenshuis infra advisering.

Functieomschrijving

Als zelfstandig werkvoorbereider civiele betonbouw verzorg je de project- en werkvoorbereiding en begeleiding gedurende de tender- en/of de uitvoeringsfase van met name middelgrote D&C/UAV-GC projecten. Voorts de werkvoorbereider civiele betonbouw draagt zorgt voor inkoop. Taken van de werkvoorbereider civiele betonbouw zijn bij andere uit:

– een niet-abstract vertelsel transponeren naar een abstract geheel – als werkvoorbereider civiele betonbouw stel je de projectgerichte uitvoerings- en keuringsplannen op, controleert do en uo tekeningen en berekeningen en je onderhoudt en richt se ( systems engineering ) in. – je geel gidsing aan jonge werkvoorbereiders – de werkvoorbereider civiele betonbouw overlegt met projectteams en/of opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers – je bent als werkvoorbereider civiele betonbouw in staat om het ronde van het transponeren van de vraagspecificaties, de programma en het budget helemaal zelfstandig op te tuigen

Functie-eisen

– afgeronde hbo/wo dressuur koers civiele techniek of gelijkwaardig – ervaring op het gebied van uav, uav-gc en/of d & c – particulier en ondernemend – nauwkeurig en communicatief vaardig – bereidheid tot realisatie inherent kennis en competenties

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke vacature werkvoorbereider civiele betonbouw en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden hierbinnen een innoverende organisatie. uitstekende primaire en hoofdzakelijk secundaire arbeidsvoorwaarden zijn evident. echter, voor de verkiezing van deze functie speelt dat voor jou een minder uitgestrekte rol. want jij werkt vanuit jouw fiksheid en persoonlijke ontwikkeling is tenminste net zo invloedrijk!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/functie-en-salaris.html