Gin Tonic en Cholera
Image default
Banen en opleidingen

Chef-Kok regio Giethoorn

Chef-Kok regio Giethoorn

Kok | 32-38 uur p/w | regio Giethoorn

Een afgeronde koksopleiding ;
> 1/2 jaar keukenervaring ;
> je smaakpapillen zijn bovengemiddeld ontwikkeld ;
> je bent flexibel en laat je niet snel gek fabriceren ;
> wegbrengen van medewerkers ;
> beschikbaarheid in de avonduren, weekenden en op feestdagen.

Jobomschrijving

Regio Giethoorn. Wij zijn, zodra de horeca zijn deuren weer mag opendoen, op zoek naar een spontane zelfstandig werkend kok met passie voor de horeca. Als echt vakman-/vrouw kook je vanuit je passie en ben je immer op zoek naar opwaardering en de onvergetelijke culinaire ervaring. Jij legt de gasten gaarne in de watten met prettig eten en drinken. Dit doe je zelfstandig en terwijl niet alleen : jij zoekt de samenwerkingsverband met je collega’s. Dat zijn collega ’s waar je in jouw kookplaats op kunt schatten voor een helpende hand en voor het voorzetten van jouw smakelijke gerechten. Met mekaar schotelen jullie de gasten een overheerlijk schotel voor. Met oog voor detail, kwaliteit en service vul jij als zelfstandig werkend kok jouw werkdag.

Overige

> een marktconform salaris met goede voorwaarden mede horig van bekende en ervaring ;
> wij bieden je een uitdagende en zelfstandige functie met kamer voor eigen begin en creativiteit in een gezellige werkomgeving ;
> 32 tot 38 uur per week ;

https://www.vindazo.nl/keywords/chef-kok.html