Gin Tonic en Cholera
Image default
Eten en drinken

Fantastisch eten bij restaurant den hoorn

Mooi Restaurant den hoorn ligt gelegen midden in het centrum van de plaats Schiedam. Deze plek ligt op een kleine afstand van Den Hoorn. Dus het gemakkelijk te bereiken vanuit Den Hoorn en de daarbij dichtbij zijnde plaatsen. Schiedam is een leuke plaats wat zeker een bezoekje waard is. Als je tijdens dit bezoek ook een bezoek neemt bij restaurant den hoorn weet je dat de ervaring een uiterst goede ervaring zal zijn. Restaurant den hoorn is een uitstekend restaurant dat goed te bereiken is door de centrale ligging. De ligging maakt gelijk ook het karakter van het restaurant compleet.

Specialiteiten

Restaurant den hoorn heeft een uitgebreid menukaart waar vele diverse gerechten beschikbaar op staan. Zo kan je kiezen uit een groot menu waardoor er altijd wel iets bij zit wat je aanstaat. Naast dat je kunt kiezen uit diverse gerechten van de menukaart kan je er ook voor kiezen om de keuze voor het eten bij de chef van het restaurant laten. De chef-kok kiest dan de passende gerechten uit, dit zijn ware specialiteiten van de chef-kok. Je kan met iedere soort van samenstelling van gezelschap komen genieten van restaurant den hoorn. Iedere groepsgrootte is hier van harte welkom, van klein tot groot.

Arrangementen

Bij restaurant den hoorn kan je kiezen uit verschillende hoeveelheden aan gangen. Restaurant den hoorn heeft ook verschillende arrangementen beschikbaar. Dus als jij en je gezelschap wilt genieten van een bepaald arrangement kan je dit gemakkelijk aangeven en hierom vragen naar de mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld bij een bepaald arrangement ook een passend wijn arrangement. Zo kan je als wijnliefhebber genieten van de juiste wijn bij het passende gerecht. Restaurant den hoorn heeft naast een divers menukaart ook een uitgebreide wijnkaart waaruit je een wijn kunt kiezen. Je kan je natuurlijk ook laten adviseren voor de beste wijnkeuze.