Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Zoek je een professionele relatietherapeut?

Woon je in de omgeving van Rijnmond en ben je op zoek naar een professionele relatietherapeut die jullie verder kan helpen? Misschien verkeert de relatie tussen jou en je partner in zwaar weer. Of is je gezin een samengesteld gezin en zijn de banden in het gezin niet sterk. Een samengesteld gezin kan immers lastig zijn, vooral voor de kinderen. Je bent aan het juiste adres bij Relatiehuis Rijnmond! De professionele therapeuten zijn er namelijk voor iedereen. Voor stellen én voor gezinnen. Voor relatietherapie moet je bij Relatiehuis Rijnmond zijn! Samen zorgen jullie er voor dat de banden hersteld worden. Hoe fijn zou dat zijn?

De voordelen van Relatiehuis Rijnmond

De professionele therapeuten van dit bedrijf zorgen er voor dat de banden tussen jullie als stel of gezin versterkt worden. Ze werken met de EFT methode. Wat houdt dit in? Deze methode helpt om positieve stappen in je leven te zetten. Hierbij wordt er gekeken naar de patronen en wordt er gezocht naar de oplossingen van het probleem. Zodra de veroorzaker van het probleem gevonden is, kan er tijdens de sessies aan een oplossing worden gewerkt. De therapeuten staan dag en nacht klaar om jullie verder te helpen middels relatietherapie in Vlaardingen en Capelle aan den Ijssel. De relatietherapeut:

  • Is zeer flexibel. Hij kan ook bij je thuis langs komen
  • Is dag en nacht beschikbaar om jou verder te helpen
  • Is zeer betrokken
  • Is een therapeut die hechtingsgericht werkt

Kies voor Relatiehuis Rijnmond

Als je op zoek bent naar relatietherapie in bijvoorbeeld Vlaardingen of Capelle aan den Ijssel moet je bij relatietherapeut Chris Roos zijn! Hij helpt jullie graag door middel van de juiste behandeling en de juiste begeleiding! Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek maken jullie afspraak voor een intakegesprek. Nadat het plan van aanpak opgesteld wordt er tijdens de sessies gewerkt aan de doelen. Het doel? Het herstellen van de banden binnen de relatie. Meer weten? Bekijk de website van Relatiehuis Rijnmond gerust en lees meer over wat de therapeut in jullie situatie voor jullie kan betekenen. Samen zorgen jullie voor een verbetering binnen de relatie.

https://www.relatiehuisrijnmond.nl/