Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Wiebox Makelaars – makelaardij te Gorinchem en Dordrecht

Makelaarskantoor Wiebox Makelaars is een makelaardij met twee vestigingen, namelijk in Gorinchem en Dordrecht. Wij bestaan uit een team van VBO-makelaars die mensen helpen met zowel het kopen als verkopen van woningen, appartementen en ander vastgoed. Ook voor verhuur en hypotheekadres zijn mensen bij ons aan het juiste adres.

Een makelaarskantoor voor iedereen

Ons makelaarskantoor kenmerkt zich door het laagdrempelige karakter dat we hebben. Wij begeleiden zowel starters, gezinnen als ouders stellen en andere soorten kopers. Wiebox Makelaars is er daadwerkelijk voor iedereen. We vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons. Hoewel we aan de ene kant natuurlijk gewoon zaken doen, moet u daar aan de andere kant wel een goed gevoel bij hebben.

VBO-makelaars

De makelaars die bij Wiebox Makelaars werken beschikken over lidmaatschap bij de branchevereniging VBO. Dit toont de kwaliteit van onze dienstverlening aan. De VBO houdt toezicht op de werkzaamheden en vereist voortdurende bijscholing. VBO-makelaars worden namelijk regelmatig getoetst op hun vakkennis en bekwaamheid.

Ook voor hypotheekadvies

Sindskort heeft Wiebox Makelaars zijn dienstverlening uitgebreid met hypotheekadvies. Hypotheek Visie heeft zijn eigen ruimte gekregen in ons pand om mensen van professioneel advies op maat te voorzien over het kiezen van de juiste hypotheek. Door zorgvuldig de voordelen en nadelen van de mogelijkheden uiteen te zetten kan een keuze gemaakt worden die goed bij de klant past. Ook kun je ons inschakelen voor een gratis waardebepaling.

https://www.wiebox.nl/