Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Weerbaarheidstraining Nijmegen | Social Dog

Wil jij een weerbaarheidstraining volgen in Nijmegen?

Zou jij graag wat sterker in je schoenen willen staan? Of zie je aan je zoon of dochter dat hij/zij wel wat extra zelfvertrouwen kan gebruiken? Er zijn genoeg redenen waarom je dat zou willen en elke reden is voldoende. Als jij graag een weerbaarheidstraining in Nijmegen of omgeving wilt volgen, dan moet je dat absoluut doen! Werken en denken aan jezelf is belangrijk voor je persoonlijke ontwikkeling en daarvoor is Social Dog opgezet. Social Dog is een organisatie die trainingen geeft in weerbaarheid, communicatie en sociale trainingen. Hoe? Nou, met honden dus! Ontdek wat een weerbaarheidstraining in Nijmegen voor jou of je kind kan betekenen.

Weerbaarheidstraining voor kinderen

De trainingen van Social Dog zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Vanaf deze leeftijd kan een kind in trainingsvorm omgaan met de twee honden, Louie en Pluk, waarmee getraind wordt. Deze training is zeer geschikt voor kinderen die problemen hebben met sociale vaardigheden of weerbaarheid. Zou het voor jouw kind prettig zijn om hier op een leuke manier training voor te krijgen met honden? Meld hem of haar dan aan voor een weerbaarheidstraining voor kinderen van Social Dog.

Weerbaarheidstraining voor volwassenen

Social Dog biedt de weerbaarheidstraining die ze voor kinderen bieden, precies zo aan voor jongeren en volwassenen. De weerbaarheidstraining voor volwassenen is bedoeld voor mensen die graag hun zelfvertrouwen verhogen, minder last willen hebben van boosheid en/of beter willen kunnen communiceren met anderen. Maar ook voor mensen die na een schokkende ervaring de draad weer willen oppakken.

Honden kunnen hier goed bij helpen, omdat zij je een spiegel voorhouden. Door te werken met de honden van Social Dog kun je die spiegel gebruiken om veranderingen bij jezelf teweeg te brengen. Het gaat echt om dagelijkse gedragingen die je zo leert aanpassen waardoor jij lekkerder in je vel zit en meer zelfvertrouwen in het dagelijks leven hebt. Dit helpt je bij je sociale weerbaarheid waarop deze training volledig gericht is.

Waarom Social Dog?

Social Dog wordt geleid door Margreet Bladel. Zij begeleidt samen met de twee psychosociale hulphonden Louie en Pluk mensen die een traumatische ervaring hebben gehad en daardoor minder zelfverzekerd functioneren dan voorheen. Om hen en anderen die er behoefte aan hebben, weer zo goed mogelijk vol zelfvertrouwen in hun schoenen te kunnen zetten, is Margreet Social Dog gestart.

Dit is een unieke manier van trainen om de weerbaarheid van mensen te verhogen. Professionaliteit staat voorop en met haar achtergrond als maatschappelijk werkster weet Margreet goed om te gaan met alle cursisten. Ze is geregistreerd in het Beroepsregister van Agogisch en Maatschappelijk werkers (BAMW) en werkt volgens de beroepscode voor maatschappelijk werkers.

Een training volgen

Wil jij graag een training weerbaarheid volgen bij Social Dog? Kijk dan op Socialdog.nl bij de trainingen van Social Dog en kies voor de Weerbaarheidstrainingen of ander soort training. Prijzen staan online op de website.

https://www.socialdog.nl/index.php?articletitle=Weerbaarheidstraining%20Nijmegen