Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Vermogensbeheer Amsterdam – Finsens

Vermogensbeheer in Amsterdam

Vorige maand is mijn vader na een lang ziektebed overladen. Omdat hij een vermogende man was heb ik een flinke erfenis ontvangen. Opeens zat ik daar, met meer geld dan ik raad wist. Ik wou het natuurlijk verstandig aanpakken en hebben daarom rondgevraagd voor financieel advies. Mij werd aangeraden geld te gaan beleggen. Dat is iets waar ik dus totaal geen verstand gaan ben. Momenteel ben ik woonachtig in Amsterdam. Omdat ik niet wist waar ik moest zoeken ben ik het maar via Google gaan proberen. Zo kwam ik uit bij het bedrijf Finsens, een financieel advieskantoor dat eveneens in Amsterdam gevestigd is.

Beginnen met beleggen

Wat ik van beleggen weet is dat er risico’s aan kunnen zijn verbonden. Dit zijn echter geen risico’s waar ik bekend mee ben. Financieel advieskantoor Finsens is gespecialiseerd in vermogensbeheer. Ik heb contact met hen opgenomen met de vraag of zij mij kunnen introduceren aan de wereld van het beleggen. Uiteraard konden ze dat, waarop ik werd uitgenodigd voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens het prettige kennismakingsgesprek werd mij uitgelegd hoe zij de risico’s van het beleggen weten te beperken.

Beleggen zonder risico met Finsens

Finsens houdt het risico tijdens het beleggen beperkt met hun eigen strategie. Zo combineren ze meer traditionele beleggingscategorieën (zoals aandelen en obligaties) met strategieën die wat alternatiever van aard zijn. Daarbij kan gedacht worden aan arbitrage fondsen, multi-strategie fondsen en trend-volgende fondsen. Deze combinatie zorgt voor een hoger rendement dan louter het inzetten van traditionele strategieën. Finsens legt de focus tijdens het beleggen op het risico. Dit zorgt voor een grote kans op een positief resultaat.

Een onafhankelijk financieel advieskantoor

Finsens is een financieel advieskantoor met vele jaren ervaring. Al ruim 25 jaar bieden zij diverse financiële diensten aan. Zij ondersteunen cliënten bij het opbouwen en bescherming van hun vermogen. Doordat Finsens onafhankelijk is zijn ze niet verbonden aan financiële instellingen. Hierdoor zijn ze in staat volledig onafhankelijk advies te verstrekken. Verder hebben ze de beschikking over een uitgebreid netwerk, dan hen telkens interessante beleggingsmogelijkheden weet te bieden.

Een goede partij

Binnenkort heb ik een vervolgafspraak met een financieel adviseur van Finsens. Het risicoprofiel dat zij over mij hebben samengesteld wordt dan besproken, net als de verder te zetten stappen. Het contact met Finsens heeft mij ervan overtuigd dat ik een goede partij heb ingeschakeld. Ik ben dan ook blij dat ik bij hen terecht ben gekomen.

https://www.finsens.nl/nl/vermogensbeheer/