Gin Tonic en Cholera
Image default
Aanbiedingen

Verhuizen? Zorg dat je jouw goederen beschermt!

Moet jij binnenkort verhuizen of meubelen vervoeren in jouw aanhanger? Zorg dat je jouw goederen goed beschermt in jouw aanhanger! Dit doe je namelijk door gebruik te maken van een aanhangernet. Misschien heb je hier al eens van gehoord, maar wist je dat er verschillende soorten aanhangernetten zijn? Iedere variant is namelijk geschikt voor bepaalde soort goederen. In deze blog behandelen we de verschillende soorten aanhangernetten. Zo weet jij precies welk model jij nodig hebt, wanneer je goederen moet vervoeren. Lees gauw verder!

 

Aanhangernet

Het aanhangernet is een gangbare variant. Het is namelijk geschikt voor grote losse objecten. Denk hierbij aan bepaalde meubelen. Het heeft dan ook een open structuur, wat je juist niet wil met kleinere stoffen en objecten. Met een aanhangernet vervoer je objecten die al redelijk op hun plek blijven liggen. Het beschermt meer tegen harde wind en in bochten. 

 

Aanhangerdoek

Voor fijne en kwetsbare objecten adviseren wij je om een aanhangerdoek te gebruiken. Deze is namelijk zachter van structuur. Zo zorgt het dat goederen minder snel beschadigingen oplopen. Daarnaast is het erg gebruiksvriendelijk, qua gebruik. Het is wat lichter, omdat je er ten slotte kleinere objecten mee vervoert. 

 

Aanhanger gaasnet

Moet je losse stoffen, zoals zand, vervoeren? Dan kan je het beste gebruik maken van een aanhanger gaasnet. Deze variant heeft een dichte structuur, waardoor deze kleine stoffen de aanhanger niet kunnen verlaten. Je kan er daarnaast ook klein gesteente, zoals grind, mee vervoeren. Voor zulke stevige goederen is het gaasnet een sterke oplossing. 

 

Let op!

Wil jij goederen vervoeren in jouw aanhanger? Het is wettelijk verplicht om gebruik te maken van een aanhangernet. Je waarborgt er namelijk ook de veiligheid van andere weggebruikers mee. Je kan bij verschillende aanbieders, zoals Nettenshop, terecht voor advies en het juiste aanhangernet. Controleer dus welk aanhangernet jij nodig hebt voor jouw goederen en ga veilig de weg op! 

 

https://www.nettenshop.nl/