Gin Tonic en Cholera
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de mogelijkheden van een Jelly Bean!

De Jelly Bean betekent letterlijk vertaald een gel boontje. Dit snoepje is al jarenlang een populaire zoetigheid, vooral onder de jeugd. Dit snoepje kun je natuurlijk lekker opeten, maar je kunt er ook andere leuke dingen mee doen. Ben je benieuwd wat je allemaal met een Jelly Bean kan? Lees dan verder en kom erachter! 

De Jelly Bean boozled challenge 

Vind je het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en ben je niet bang voor een uitdaging? Speel dan een keer de Jelly Beans boozled challenge. Bij dit spel draai je aan een rad en het snoepje die daarop afgebeeld staat moet je eten. Voor elke kleur zit er een lekker, maar ook een minder lekker snoepje in. Je hebt dus vijftig procent kans op een lekkere Jelly Bean. Durf jij de uitdaging aan? 

Versier de lekkerste baksels

Naast het leuke Jelly Beans boozled spel, kun je Jelly Beans ook gebruiken als versiering op een baksel. Deze gekleurde boontjes maken een lekkere cupcake in een keer af. Of wil je de versgebakken zandkoekjes wat kleur geven? Bestrijk de koekjes dan met glazuur en maak ze af met verschillende kleuren Jelly Beans. Dit kun je doen in de vorm van een bloemetje of maak een zonnetje met gele Jelly Beans. 

Candy Online 

Heb je trek gekregen in Jelly Beans en wil je het graag gebruiken als versiering? Of wil je de Jelly Bean boozled challenge doen? Neem dan een kijkje op de website van Candy Online. Zij hebben een groot aanbod aan allerlei snoepjes. Bestel ze gemakkelijk vanuit huis en een dag later geniet je al van de lekkerste Jelly Beans. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de verschillende producten.

https://www.candyonline.nl/