Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Relatietherapie voor problemen in jullie relatie

Relaties gaan niet altijd over rozen, dat merk je wel als je al 8 jaar samen bent met je partner. Omdat mijn partner en ik het gevoel hadden dat er veel roes op de lijn hing hebben we besloten om relatietherapie aan te vragen. Door middel van professionele hulp hopen we het een en ander op te kunnen helderen.

Wij wonen in de buurt van Schiedam. Na dat rondzoeken naar een relatietherapeut op Google kwamen we terecht bij Machteld van der Heul. Zij biedt relatietherapie in Schiedam en psychotherapie in Schiedam aan. Ook voor psychotherapie in Vlaardingen en psychotherapie in Vlaardingen kun je bij haar terecht. Na wat rondlezen op de website besloten we contact op te nemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Je staat als persoon centraal

Inmiddels zijn we enkele sessies verder. We zijn van mening dat de hulp van Machteld ons dichter bij elkaar heeft gebracht. Wat we erg prettig aan haar aanpak vonden is hoe deze verschillende vormen van therapie integreert. Als therapeut zet zij ons centraal en richt ze haar aanpak op ons als persoon in. Dit stelt haar in staat ons te helpen met onze issues op een manier die bij ons past. Er wordt dus niet uitgegaan van een specifiek probleem of een bepaalde gebeurtenis, maar er wordt een oplossing gezocht die ons als persoon verder helpt.

Los van onze problemen raken

Therapeut Machteld van der Heul is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende relatieproblemen en psychosociale klachten. Ze gaat op zoek naar de kern van het probleem. Hoe is dit probleem ontstaan en hoe houdt het in stand? Hoe is dit van invloed op je? Hoe houd het je bezig? Door deze vragen samen te beantwoorden kan de weg naar de eindbestemming ingeslagen worden.

De werkwijze van Machteld van der Heul

De relatietherapie vangt aan met een kennismakingsgesprek en het opstellen van een behandelplan op maat. In dit plan staan de methodes die ingezet zullen worden, de duur daarvan en de voorwaarden. Na goedkeuring van dit plan wordt de therapie vervolgd. Stapsgewijs wordt dit plan gedurende enkele sessies tot uitvoering gebracht. Ook krijg je opdrachten voor thuis mee. Uiteindelijk dien je natuurlijk te leren hoe je de lessen in de praktijk kunt toepassen.

Zet de stap en maak een afspraak

Voor meer informatie over relatietherapie of psychotherapie bij Machteld van der Heul kun je contact opnemen door te bellen naar 06 450 793 90. Ook is zij bereikbaar per e-mail of via het contactformulier op haar website.

https://therapievanderheul.nl/