Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Professionele rijplaten verhuur

Toen ik onlangs op zoek was naar schone en rechte rijplaten, eindigde mijn zoektocht bij Kolbe. Ik wilde immers aan de slag met de finishing touch van de tuin. We hadden al een mooie grasmat laten plaatsen, maar nu was het tijd voor het tuinhuisje! Zonde rijplaten zouden we de mooie pas gelegde grasmat beschadigen. Dat was natuurlijk niet wat we wilden! De deskundige medewerkers van Kolbe hebben de kunststof of stalen rijplaten bij ons afgeleverd met een speciaal hiervoor uitgeruste vrachtwagen. We hadden de rijplaten ook zelf op kunnen halen, maar dit was net zo gemakkelijk! Vandaag deel ik mijn ervaringen met dit bedrijf met u.

Rijplaten verhuur Nederland

Voor rijplaten verhuur bent u bij Kolbe rijplaten verhuur Nederland aan het juiste adres. Of u nou een particulier bent of een rijplaat nodig heeft voor zakelijk gebruik. Dat doet er niet toe! Wist u dat dit bedrijf als één van de weinigen beschikt over een hele grote voorraad? En dan ook nog eens een grote voorraad aan diverse rijplaten met een goede dikte? Handig, want deze rijplaten rijdt u niet zo snel krom! Hierdoor werd de kans dat het gras beschadigt nóg kleiner. Heel fijn!

Stalen rijplaten verhuur

Wij hebben gekozen voor de stalen rijplaten verhuur. We hadden ook kunnen kiezen voor kunststof rijplaten, maar de stalen variant leek ons meer geschikt. Deze platen zijn immers gemaakt om een stevige ondergrond te bieden. Die extra beschermingen hadden wij nodig om ons gazon te beschermen tegen de werkzaamheden van de werklui. Zij gebruiken immers zware werkvoertuigen om het tuinhuisje mee in elkaar te zetten.

Door heel Nederland

Wij wonen in het Noordelijkste puntje van Friesland. Zelfs dan komen de medewerkers van Kolbe de rijplaten nog bij u thuis afleveren. Niet alleen in de Randstad, maar écht door het hele land! De medewerkers beschikken over speciaal uitgeruste vrachtwagens die in iedere uithoek van ons kikkerlandje kunnen geraken. Van Groningen tot aan Rotterdam en Limburg!

Het tuinhuisje staat

We zijn ontzettend blij met de dienstverlening van dit verhuurbedrijf. Minimaal een week lang hebben we gebruik gemaakt van de rijplaten. Dankzij Kolbe staat het tuinhuis op de gewenste pek en ligt de rest van de tuin er ook nog netjes bij! Meer konden we niet wensen. Wij raden de diensten die dit bedrijf biedt ten zeerste aan. Of het nou een grote of een kleine klus betreft. Of voor zakelijk of particulier gebruik. De medewerkers van dit verhuurbedrijf helpen u graag verder!

https://kolbe.nl/