Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Proefpakket met wasbare luiers van Billie Wonder

Proefpakket met wasbare luiers van Billie Wonder

Toen ik afgelopen zomer voor het eerst moeder werd, kwam er een hele hoop bij kijken! Meer dan ik dacht! Voorafgaand aan de bevalling was de kamer natuurlijk al klaar, maar ik moest ook gaan nadenken over de luiers. Ik ben een milieubewust persoon en doe er alles aan om het milieu goed te doen. Als je een baby hebt gebruik je iedere dag ongeveer 10 luiers. Dat zijn er echt veel! Zo zonde om al die luiers steeds de prullenbak in te gooien, want dit is slecht voor het milieu. Daarnaast zijn luiers ook nog eens zeer prijzig! Ik besloot een proefpakket aan te vragen bij Billie Wonder. Dit bedrijf verkoopt wasbare luiers. Vandaag deel ik mijn ervaringen met je én vertel ik meer over het proefpakket.

Proefpakket met 6 newborn luiers

Ik bestelde het proefpakket met daarin 6 newborn luiers. In dit pakket zit daarnaast ook een luiertas en een rol inlegvellen. De luiers zijn allemaal verschillend, waardoor je zelf kan uitvinden welke luier het meest geschikt is voor jouw dreumes. Dit zijn dag- en nachtluiers, dus hier hoefde ik geen andere luiers voor aan te schaffen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben over de luiers. Maar hoe werkt dit eigenlijk? Wanneer je kindje een grote boodschap heeft gedaan, gooi je de luier leeg in de wc! Bij een kleine boodschap hoeft dat natuurlijk niet. Daarna gooi je hem simpelweg in de luieremmer en later in de wasmachine! Je hebt leuke luiers die comfortabel zijn én ook nog eens goed zijn voor het milieu.

Voordelen wasbare luiers

Wanneer je voor je kindje kiest voor wasbare luiers, geniet je van vele voordelen. Maar welke? Zo zijn ze goed voor je kind, voor je portemonnee en ook voor het milieu. Ik heb de vele voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • In de luiers zijn geen chemicaliën verwerkt;
  • Je bespaart ruim 9000 kilo afval per kind;
  • Je kleintje is eerder zindelijk;
  • Je bespaart veel geld.

Welk pakket kies jij?

Veel mensen vinden het een vies idee om luiers te wassen, maar dat is het helemaal niet zo! Er komt geen poep in de wasmachine doordat je de boodschap eerst in de wc gooit. Daarnaast is het totaal geen gedoe, deze luiers zijn net zo makkelijk in gebruik als wegwerpluiers. Ik ben in ieder geval onwijs te spreken over de wasbare luiers en de pakketten. Voor welk pakket ga jij? Je shopt ze in de shop!

https://billiewonder.nl/