Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

PERMANENTE MAKE UP ZWOLLE BIJ SCHOONHEIDSSALON ALLURE

Wilt u permanente make up in Zwolle laten aanbrengen? Bij de Schoonheidssalon in Zwolle weet u zeker dat u aan het juiste adres bent voor permanente make up. Wij hebben namelijk veel ervaring op het gebied van permanente make up.

Zo kunnen wij u van dienst zijn bij de permanente make up voor uw wenkbrauwen, eyeliner / ooglijn boven en onder.

Bij ons kunt u ook terecht voor gezichtsbehandelingen in Zwolle HIPL ontharen, een massage in Zwolle Zuid, manicure, pedicure, fillers en meer. U kunt rekenen op onze ervaring, vakmensen en specialisaties. Door de eigenaren Saskia en William is er altijd een prettige en persoonlijke sfeer.

Wat ons uniek maakt is de combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid. Uw wensen en behoeftes staan altijd centraal bij Schoonheidsinstituut Allure. Daar kunt u op vertrouwen!

SCHOONHEIDSSALON ZWOLLE VOOR UW PERMANENTE MAKE UP

Zoals toegelicht kunnen wij u van dienst zijn voor permanente make up in Zwolle. Permanente make-up is het aanbrengen van pigment net onder het huidoppervlak (ook wel dermis genoemd).

HOE WORDT PERMANENTE MAKE UP AANGEBRACHT?

Dit wordt uitgevoerd met een apparaat met kleine naaldjes. Deze naaldjes bewegen heel snel op en neer, waardoor er steeds iets van het pigment achter wordt gelaten in de huid.

 

Het prikken gebeurt in de bovenste laag van de huid en is dus vrij oppervlakkig. Het pigment zal te zijner tijd vervagen (gemiddeld 1 tot 5 jaar).

 

U kunt erop rekenen dat bij iedere behandeling weer nieuwe steriele naaldjes gebruikt worden. Wel zo belangrijk! Daarnaast werken wij hygiënisch en zijn we HAM-code en GGD gecertificeerd.

BEKIJK DE SCHOONHEIDSBEHANDELINGN VAN DE SCHOONHEIDSSALON

Naast onze behandelingen voor permanente make up in Zwolle kunt u bij ons terecht voor:

  • Gezichtsbehandelingn in Zwolle;
  • Massage in Zwolle Zuid;
  • Harsen;
  • HIPL ontharen;
  • Manicure en pedicure;
  • Botox;
  • Hyaluronzuur;
  • En veel meer.

OVER SCHOONHEIDSINSTITUUT ALLURE

William en Saskia zijn de eigenaren van Schoonheidsinstituut Allure. Ieder heeft weer een ander takenpakket. William is sportmasseur, waardoor hij veel kennis heeft op het gebied van spieren, huid en botten. Daarnaast is Saskia allround schoonheidsspecialiste, medisch pedicure, huidcoach en veel meer.

Het is geen probleem voor Saskia om tijdig voet- en huidproblemen te herkennen. Kortom: bij ons weet u dus zeker dat u goed wordt geholpen en geadviseerd. Bij Schoonheidsinstituut Allure kunt u vertrouwen op onze deskundigheid, met daarbij altijd een persoonlijke benadering.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

Wilt u bij ons komen voor permanente make up in Zwolle of voor iets anders? Wij helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op, zodat we direct een afspraak kunnen maken. U kunt ons uiteraard telefonisch bereiken via 038 – 46 04 505 . Daarnaast is het ook mogelijk ons contactformulier in te vullen. We zien u graag terug in onze schoonheidsinstituut!

https://www.schoonheidsinstituutallure.nl/