Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Paardenstal laten bouwen door Prubo Paardenstallen

Wilt u een paardenstal bouwen maar weet u niet hoe of waar u dat kunt laten doen? Dat kan bij Prubo Paardenstallen! Een paardenstal laten bouwen is een flinke investering waardoor het belangrijk is dat u dit laat doen door een ervaren bedrijf. U kunt bij Prubo Paardenstallen geheel naar wens uw eigen stal ontwerpen. Bij Prubo Paardenstallen zorgen ze er altijd voor dat de stal in het landschap van uw terrein past.

Paardenstal kopen

Wilt u een paardenstal kopen van Prubo Paardenstallen? U zult dan altijd merken dat uw wensen en eisen voorop staan. U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten paardenstallen. Hierbij kunt u denken aan binnenstallen, buitenstallen, een houten paardenstal of een speciale box voor merries! Alle paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten! Bij Prubo is ook uw perfecte paardenstal te koop.

Schuilstal of paardenstal laten bouwen

Ook paarden die vooral in de wei lopen moeten een stal hebben. Prubo Paardenstallen kan ook voor u een schuilstal bouwen! Ook de schuilstallen van Prubo Paardenstallen zijn gemaakt van een onverwoestbare constructie. Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan de afwerking zodat uw paard het beste krijgt! Heeft u al in uw hoofd hoe de schuilstal voor uw paard er uit moet komen te zien? Neem dan gelijk contact op want de stal kan volledig naar uw idee gebouwd worden!

Waarom een stal van Prubo Paardenstallen bouwen?

Als u er voor kiest om een paardenstal te laten bouwen door Prubo Paardenstallen geniet u van verschillende voordelen. Zo is Prubo Paardenstallen al een specialist in de bouw van paardenstallen sinds 1975. Daarnaast zijn alle stallen die gebouwd worden door dit bedrijf onderhoudsvrij, schopvrij en brandwerend. Bij de bouw worden er duurzame materialen gebruikt en wordt er gezorgd voor een diervriendelijke inrichting. De afwerking is altijd perfect zodat uw paard zich niet kan verwonden! Verder is Prubo Paardenstallen de enige in heel Nederland die stallen bouwt met muren van 7,5 cm dikte.

Neem nu contact op!

Hebt u interesse gekregen in de paardenstallen van Prubo Paardenstallen? Dan kunt u nu contact opnemen voor een offerte! Binnenkort hebt u misschien wel de stal van uw dromen op uw terrein!

https://www.prubo.nl/