Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Over Anil Chopra

Anil Chopra is al meer dan 20 jaar werkzaam als medium. Hij is geboren in 1966 en heeft zich verdiept in het zenboeddhisme, astrologie, yoga, meditatie, communicatie en sociale wetenschappen. Hij is sinds 2001 werkzaam als helderziende, medium en paragnost. Zijn mediamieke gave heeft hij van zijn oma gekregen.

De praktijk is als het ware uit zichzelf ontstaan toen zijn vader overleed in 1992. Via via kwamen er allemaal mensen op hem af die een beroep op hem deden als medium om nog met zijn vader te communiceren. De eerste tien jaar heeft hij nooit geadverteerd en is daar best trots op. Inmiddels durft hij zichzelf bij de betere mediums te plaatsen. Zijn passie is het bijstaan van mensen in het leven.

Ondanks dat Anil enkel via telefonische consulten werkt, komen zijn klanten vooral uit Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Wilt u meer lezen over Anil Chopra? Dat kan hier! Wilt u gelijk contact opnemen? Dat kan via 06-30073488. U kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen. Deze beantwoordt hij vaak nog diezelfde dag. Anil is alle dagen van de week bereikbaar voor consulten.

https://www.anilparagnost-medium.com/