Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Opleiding tot coach/therapeut

Wil je graag mensen helpen met hun problemen, hun persoonlijke ontwikkeling en het vinden van innerlijke rust? Zou je daarom graag een opleiding tot coach of therapeut volgen? Dan kun je daarvoor bij Ananta terecht! Wij bieden boeiende en dynamische opleidingen op hbo niveau aan. Tijdens deze opleiding doe je kennis en vaardigheden op het gebied van bewustwording op. Na afloop van de opleiding ben je zo bekend met de theorie en kennis dat je de lessen zelf ook kunt gaan belichamen. Het betreft een opleiding voor de duur van in totaal 4 jaar. Je wordt opgeleid tot holistisch coach en therapeut aan de hand van verschillende therapeutische stromingen. Tijdens de opleiding leer je om je eigen, persoonlijke vorm van begeleiding samen te stellen.

Kleinschalige opleiding voor meer persoonlijk contact

Het gaat om een kleine opleiding, waardoor we in staat zijn meer persoonlijke aandacht aan iedereen te besteden. Het klein houden van de groep is dan ook een bewuste keuze van ons. Wij zijn namelijk van mening dat dit het ontwikkelen en groeien bevordert. Ook zorgt dit voor nauwer onderling contact tussen de studenten en docenten.

Up-to-date onderwijsprogramma

Het onderwijsprogramma dat we volgen is altijd up-to-date. Dat houdt in dat de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten gehouden worden. Waar nodig zullen altijd direct aanpassingen gemaakt worden. Het programma baseert zich op het holistisch principe en werkt dus zowel vanuit lichaam, geest als ziel.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer weten over het volgen van een opleiding tot holistisch coach of therapeut bij Ananta, of onze workshops? Wij vertellen er je graag meer over. Om verder te informeren kun je vrijblijvend contact opnemen door ons te bellen. We zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 035 751 20 30. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het contactformulier op onze website. Wij reageren in dat geval zo snel als mogelijk op je bericht.

http://ananta.eu/