Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Ontspanningsmassage in Eindhoven

Ontspanningsmassages zijn het perfecte middel tegen stress. Heerlijk ontspannen en even alle stress en dingen die je nog moet doen vergeten. Dat klinkt toch perfect? Bij Lichaamswerk & Coaching van Robert Cornelisse in Eindhoven kun je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Door stress kan het voorkomen dat je energieverlies in je lichaam opmerkt. Dit kan zich uiten in hoofdpijn, spanning of vermoeidheid. Dit zijn klachten die letterlijk energieën in het lichaam vastzetten en je daardoor kunnen belemmeren in het dagelijks leven. Een ontspanningsmassage is een heerlijke manier om deze energieën weer los te krijgen zodat je weer vol energie de dag door kan!

Pure aandacht voor jou

Een ontspanningsmassage is even pure aandacht voor jou en het is een fijne manier om de oneindige stroom aan gedachten en dingen die je moet doen te laten voor wat het is en je te richten op jezelf en de energie in jouw lichaam. Voor de massage wordt er gekeken naar wat jij als persoon nodig hebt en wat het fijnst is voor jou. Bij een ontspanningsmassage neem je plaats op een massagetafel. Door de rustige manier van masseren wordt het lichaam gestimuleerd om aanwezige afvalstoffen af te voeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van massageolie.

Veel mensen denken dat er een ontspanningsmassage vooral op de rug gericht is. Maar massage van de benen, armen, voeten, handen en buik brengt ook diepgaande ontspanning en wordt bij deze ontspanningsmassage dan ook zeker niet overgeslagen. Ook in deze delen van het lichaam zullen afvalstoffen effectiever afgevoerd worden.

Combineren met Reiki

De massage is ook te combineren met andere diensten die aangeboden worden, bijvoorbeeld Reiki of Holistic Pulsing. Tijdens de ontspanningsmassage kan er meer verteld worden over massages. Waar het goed voor is, welke technieken er gebruikt worden en wat een ontspanningsmassage precies inhoudt.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een ontspanningsmassage? Neem dan contact op door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kun je bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 06 – 24 09 79 41. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden om al je vragen te beantwoorden. Wil je gelijk een afspraak maken? Dat kan uiteraard ook! Klik dan hier.

https://robertcornelisse.nl/