Gin Tonic en Cholera
Image default
Aanbiedingen

Muggenoverlast camping – oplossingen en tips

Niemand heeft zin in muggen op de camping, zit je net lekker in het zonnetje krijg je weer ineens dat gezoem naast je oren. Als je pech hebt wordt je ook nog eens geprikt. Een mug kan er dan ook echt voor zorgen dat je vakantie hebt waar je kunt ontspannen. Wanneer je elke keer alleen maar gezoem om je oren hebt dan is dit iets waar je een relaxed gevoel bij krijgt. Daar komt ook nog bij dat de kans groot is dat je toch wel eens geprikt wordt. Als dit gebeurd dan krijg je toch weer een muggenbult, een muggenbult kan zo erg jeuken zijn dat sommige mensen geneigd zijn ze zelfs open krabben. Dit is natuurlijk helemaal niet goed, vandaar dat je echt anti muggen middelen aan moet schaffen om jouw vakantie goed te laten verlopen. Hier hebben we voor jou de beste middeltjes en tips om muggen te bestrijden of muggen te verjagen buiten.

Een van de beste anti muggen middelen die je kunt kopen is een muggenlamp. Met een anti muggenlamp camping kun je er voor zorgen dat de muggen al super snel weg zijn. De lamp die werkt als volgt. Het straalt een bepaald licht uit waar de mug op af komt. Als de mug de lamp aanraakt krijgt hij een schrok en hier gaat hij dood aan. Hij valt in een bakje en als het bakje vol is hoef je alleen nog maar het bakje leeg te kiepen. Zo simpel is het dus, je hebt er dus zelf geen werk aan. Het enige wat je moet doen is de lamp in het stopcontact stoppen. Een van de beste lampen die je kunt kopen is de Cyclone anti muggen lamp voor buiten. Deze heeft veel meer voordelen ten opzichte van andere lampen en hij is ook nog eens relatief goedkoop voor een uitstekend product.

Er zijn ook verschillende andere middeltjes die je kunt gebruiken om van die muggen te verjagen buiten. Een hier van is DEET, dit is een middel wat je op moet smeren of op moet sprayen. Het heeft een beetje een chemische lucht maar dat is precies de bedoeling. De mug die houdt hier namelijk niet van, hij zal je dan ook niet prikken als je het op heb gesmeerd of gesprayd. Dit geldt ook zo voor citronella, muggen houden namelijk ook niet van een zure lucht. Deze middeltjes verjagen de muggen dus aan de hand van een bepaald luchtje.

Wat je ook aan kunt schaffen is een citronella stokje, dit smeer je niet op de huid maar steek je in de grond rond je plekje op de camping. Je moet ze aansteken en ook hier komt een zure lucht van af. Je ruikt dit zelf helemaal niet, je zit namelijk vaak toch iets verder weg. Mocht je dus last hebben van muggen dan kun je een van deze middeltjes gebruiken om van je muggen problemen af te komen. Het is het echt meer dan waard, een vakantie met muggen is namelijk voor niemand super fijn. Een extra tip is om savonds even te douchen, zo rijk je minder naar zweet en hierdoor zal je minder last hebben van muggen. Zo kom je al helemaal van die nare beestjes af!