Gin Tonic en Cholera
Image default
Woning en Tuin

Hoe goed is de beveiliging van jou huis?

Jammer genoeg valt de beveiliging van de meeste mensen tegen. Misschien is dit juist een goed teken omdat ze zich dus wel zo veilig voelen om zich er niet zo druk om te maken.

Maar het is zonde als er dan toch iets gebeurt terwijl het eigenlijk makkelijk voorkomen had kunnen worden. Het is namelijk zo dat inbrekers altijd de weg van de minste weerstand kiezen. Ze kiezen de makkelijkste weg. Volg dus de simpele instructies vande politie:
https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html

Inbrekers willen namelijk zo makkelijk en zo snel mogelijk te werk gaan. Als je het ze dus iets moeilijker maakt dan is de kans groter dat ze je gewoon overslaan! 

 

Zelf testen

Door goed onderzoek te doen naar welke sloten goed zijn, hoe je deze sloten zijn gemonteerd en welke sloten zeer makkelijk te openen zijn met technieken als lockpicking kun je jezelf beter beschermen. Lockpicking is ook een goede manier om de sterkte van je sloten op de proef te stellen. Door een beetje te priegelen in je slot met lockpicks kun je zien hoe makkelijk ze nou echt te openen zijn zonder sleutel.

Het zal je verbazen hoe ontzettend makkelijk sommige sloten open kunnen gaan. Alsof de makers van de sloten er echt totaal geen moeite in hebben gestoken om ook maar enige bescherming te bieden. Behalve dan het gevoel van beveiliging zodat mensen zich wel veilig voelen. Jammer genoeg is dit net voldoende om mensen te overtuigen om geld te betalen voor deze sloten. Dit is het minimale aan inzet dat deze fabrikanten nodig hebben om hun sloten te verkopen.

Daarom is het goed om zelf je sloten op de proef te stellen!

https://www.lockpickinguniversiteit.nl/