Ben jij op zoek naar een professionele LOTUS-acteur voor een oefening? LOTUS-slachtoffers zijn acteurs die worden ingezet bij BHV oefeningen of trainingen van de professionele hulpdiensten. Met acteurs met levensechte wonden en geacteerde pijn en shocktoestanden kunnen hulpverleners en BHV’ers beter opgeleid en getraind worden. Wil jij daarom ook graag een LOTUS-acteur (of meerdere acteurs) inhuren voor jouw oefening? Daarvoor kun je bij Grip5 terecht: de bemiddelaar tussen trauma-acteurs en opdrachtgevers.

LOTUS-slachtoffers zijn een extra toevoeging voor een BHV oefening

Over Grip5

Goed opgeleide- en gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Een gedegen training is hiervoor essentieel. Grip5 is de grootste organisatie in Nederland die LOTUS-acteurs opleidt en toewijst aan opdrachten. Als jij als bedrijf wilt investeren in de paraatheid en hulpverleningsskills van jouw medewerkers, dan voegen LOTUS-slachtoffers absoluut iets toe aan de intensiteit en kwaliteit van een training.

Samenwerking met Grip5 betekent samenwerken met een kwalitatief goede organisatie die maatwerk levert. Wil jij samenwerken met een LOTUS-acteur? Dan krijg jij ook een acteur die gespecialiseerd is in jouw branche en altijd opgeleid is tot LOTUS-slachtoffer.

Samenwerken met Grip5

Je kunt via de website van Grip5 contact met hen opnemen en kiezen wat voor soort specialist je wilt inhuren. Zo kun je kiezen voor een LOTUS trauma-acteur, maar ook voor een EHBO/BHV instructeur. Grip5 ontzorgt jou in deze taak en is een kei in het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Heb je een vraag of verzoek? Neen dan gerust even contact op met de grootste bemiddelaar van LOTUS-acteurs in Nederland.

https://grip5.com/