Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Loopbaanadviseur voorziet van loopbaanbegeleiding in Leiden en omgeving

Soms weet u het gewoon even niet meer. Daar hoeft u zich niet voor te schamen, want die periode maken vele mensen door. Veel mensen weten niet meer wat hun volgende stap wordt op werkgerelateerd gebied. De loopbaanadviseur Leiden van Working Matters geeft antwoorden op vragen die al tijden rondspoken in uw hoofd. Hierdoor krijgt u een duidelijker beeld van hoe de toekomst er voor u uit komt te zien.

Loopbaanbegeleiding

Tijdens de loopbaanbegeleiding Leiden ontdekt u uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Aan het eind van dit traject met de loopbaancoach, weet u precies welke kant u in de toekomst op wilt en hoe u dit kunt bewerkstelligen. Dit geldt zowel voor u, als voor uw medewerkers. Bijvoorbeeld in de vorm van re-integratie Leiden of loonbaanbegeleiding van een loopbaancoach Leiden.

Het is in de veranderende samenleving namelijk heel belangrijk om te weten waar u als persoon voor staat. Want welke kwaliteiten voegt u eigenlijk precies toe? En welke beroepsmatige oplossing ben jij eigenlijk voor de arbeidsmarkt?

Tijd voor een nieuw toekomstperspectief?

Is het tijd voor een nieuw toekomstperspectief? Kies dan voor er een loopbaanadviestraject van deze loopbaanadviseur in Leiden. De adviseurs kijken graag wat de mogelijkheden zijn voor u!

Specialisaties Working matters

Het bureau Working Matters is actief in Leiden en omgeving, en is gespecialiseerd in:

  • Loopbaanadvies
  • Begeleiding
  • Outplacement
  • Deskundig in vraagstukken op het gebied van functioneren, werk en loopbaan.

Onze doelgroep

Wij richten ons op iedereen, die hulp wenst bij het maken van passende loopbaankeuzes en/of begeleid wil worden naar nieuw passend werk. Bijvoorbeeld als u antwoorden zoekt op het gebied van authenticiteit en persoonlijke ontwikkeling of als u door omstandigheden verplicht bent om zich te heroriënteren op werk en op zoek te gaan naar een andere baan.

https://www.workingmatters.nl/