Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Leuk kinderdagverblijf in Zandvoort: Ducky Duck

Ben jij nog op zoek naar een leuk kinderdagverblijf in Zandvoort voor jouw zoon of dochter? Ik kan je Kinderopvang Ducky Duck 100% aanraden. Wat een leuke mensen en goede begeleiding voor de kindjes daar! Ongeveer een jaar geleden was ik voor mijn dochtertje van (toen) 7 maanden op zoek naar een peuterspeelzaal in Zandvoort. Ik had uit mijn omgeving al wel begrepen dat Ducky Duck hier goed bekend staat, evenals wat andere kinderdagverblijven. Samen met mijn man ben ik bij een aantal kinderdagverblijven in Zandvoort en omgeving gaan kijken, maar niets haalde het bij onze fijne ervaring bij peuterspeelzaal Ducky Duck. Daarom deel ik mijn lof voor de peuterspeelzaal van onze dochter graag met jullie – ouders die binnenkort ook op zoek gaan naar een leuk kinderdagverblijf in Zandvoort.

Waarom ik koos voor deze kinderopvang in Zandvoort

Ik heb voor mijn oudste dochter gekozen voor Ducky Duck, omdat het team zo ontzettend warm is en ik alleen maar lachende kindergezichtjes zag toen mijn man en ik kwamen kijken op de kinderopvang. Bij Ducky Duck kun je vrijblijvend en super simpel via de website een rondleiding inplannen op een dag naar keuze.

Vertrouwde en veilige omgeving 

Naast de prettige sfeer vond ik de instelling van de leidsters ook erg fijn: opvang en begeleiding bieden aan kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving. Dat voelde ook precies zo, dus ik wist dat dit helemaal goed zou zitten. De warmte die je voelt van het team is top en ze besteden hier veel aandacht aan persoonlijke en sociale ontwikkeling. Verder is er voor de kindjes veel te doen en te ontdekken, zowel binnen als buiten. Ook dat sprak me absoluut aan en ik zag mijn eigen kleine meisje hier de komende jaren ook al spelen en vriendjes maken.

 

Tot slot is inmiddels wel gebleken dat alles, de activiteiten en het speelgoed, allemaal zo doordacht afgestemd zijn op het jonge kind! Bij kinderopvang Ducky Duck doen ze er alles aan om jouw kind te stimuleren op het gebied van groei, spraak, motoriek, fantasie én – zoals ze zelf zeggen – vooral plezier!

Voordelen peuterspeelzaal Ducky Duck

  • Flexibele tijden
  • Echt een geweldig lief en enthousiast team
  • Normale prijzen
  • Alle vormen van peuteropvang beschikbaar

De peuterspeelzaal in Zandvoort is 52 weken per jaar open van 07.00 uur ‘s ochtends tot 19.00 uur ‘s avonds. Ideaal dus voor fulltime werkende ouders! Je kind eerder brengen of later komen halen kan op aanvraag, want de normale uren zijn van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Zelf een kijkje nemen?

Als je graag met eigen ogen ziet hoe het er bij kinderdagverblijf Ducky Duck in Zandvoort aan toe gaat op de groep, dan ben je van harte welkom bij hen om eens te komen kijken. Via de website kun je contact opnemen om direct een rondleiding te plannen.

https://www.duckyduck.nl/