Gin Tonic en Cholera
Image default
Financieel

Kunt u uw persoonlijke lening niet betalen? Dit is wat u moet doen

Als u weet dat u niet kunt betalen, moet u snel actie ondernemen.

Een groeiend aantal van de Amerikanen kan merken dat ze hun persoonlijke lening niet kunnen betalen vanwege de financiële gevolgen van de pandemie van het coronavirus. Als jij een van hen bent, is het goede nieuws dat je opties hebt, maar je moet snel handelen.

De pandemie heeft voor veel gezinnen ernstige financiële problemen veroorzaakt. Hier https://onlinekredieten.com/  zijn enkele van de technieken die u kunt proberen als u merkt dat u uw geldschieter niet kunt betalen.

1. Uw schuld herfinancieren

Een van de beste opties die voor u beschikbaar zijn als uw persoonlijke leningbetalingen te hoog zijn, is om de voorwaarden van uw lening te wijzigen. Lenders laten u dat meestal niet doen met uw bestaande schuld, maar u kunt het bereiken als u in aanmerking komt voor een herfinancieringslening.

De huidige lage rentetarieven betekenen dat veel kredietnemers hun schuld tegen een lagere prijs kunnen herfinancieren. tarief. Hiermee kunt u de opbrengst gebruiken om de schuld waarmee u problemen heeft terug te betalen. Als uw nieuwe lening een lager tarief heeft, kunnen de maandelijkse betalingen lager zijn en binnen uw budget vallen, vooral als u ook een langere aflossingstermijn kiest.

Als u een huiseigenaar bent met overwaarde in uw huis , zou een andere route een uitbetalingsherfinanciering kunnen zijn – die mogelijk aanzienlijke besparingen zou kunnen opleveren. De hypotheekrentes van vandaag zijn bijna recordlaagte en elke vorm van herfinanciering kan uw betalingen verlagen. Het nadeel van het aanboren van uw eigen vermogen is echter dat het uw huis in gevaar brengt, omdat het als onderpand dient. Als u de lening niet kunt betalen, kunt u te maken krijgen met afscherming.

Uw vermogen om in aanmerking te komen voor een herfinancieringslening hangt af van uw inkomen en kredietgeschiedenis. Als u betalingen op uw bestaande lening mist, zou dit uw credit score verlagen. Daarom is het van cruciaal belang om actie te ondernemen voordat dit gebeurt.

2. Lenen van vrienden en familie

Je zult niet altijd in aanmerking kunnen komen voor een herfinancieringslening van een kredietverstrekker. Hier https://geldlenen-met-bkr.nl/ wat aanbieders en eisen. Als dat het geval is, wilt u misschien weten of uw dierbaren u op korte termijn geld kunnen lenen, zodat u over het geld beschikt om uw betalingen bij te houden.

Natuurlijk kan dit geen optie zijn, omdat vrienden en familie van veel mensen het ook moeilijk hebben. U wilt er ook zeker van zijn dat u de lening kunt afbetalen in een tempo dat uw dierbaren prettig vinden, zodat u de relatie niet in gevaar brengt vanwege geld.

3. Breng wat extra geld binnen

Als je items kunt verkopen die je niet nodig hebt, overuren kunt maken of een bijzaak kunt zijn, dan kun je misschien wat extra geld binnenhalen. Dat is geld dat u kunt gebruiken om uw schuldeisers te betalen.

Dit vereist opoffering en het is misschien makkelijker gezegd dan gedaan om een bijbaantje te krijgen. Maar een beetje ongemak op de korte termijn is misschien beter dan de schade die u op de lange termijn aan uw kredietwaardigheid berokkent als u uw persoonlijke lening niet betaalt.

4. Neem contact op met uw schuldeiser

Als u het geld niet kunt vinden om uw lening te betalen, moet u zo snel mogelijk contact opnemen met uw schuldeiser.

Tijdens deze moeilijke economische tijden keer zijn kredietverstrekkers meer dan ooit bereid om samen te werken met mensen die niet kunnen betalen. Mogelijkheden zijn het uitwerken van een ander aflossingsschema, het doen van een forfaitaire betaling van minder dan het volledige bedrag om de schuld af te lossen, of het tijdelijk uitstellen van betalingen.

Als je gaat onderhandelen over een deal met uw geldschieter, zorg ervoor dat u hen vraagt wat ze de kredietbureaus zullen vertellen, aangezien het vereffenen van schulden een negatief effect kan hebben op uw kredietwaardigheid. Als u de rekeningen echt niet kunt betalen, heeft u misschien geen andere keuze dan het toch te doen. Maar u wilt van tevoren weten dat uw kredietscore een deuk kan oplopen.

 

https://onlinekredieten.com/krediet/500-euro-lenen/