Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Kinderopvang Kids voor Kinderen in Hilversum en Baarn

Als je op zoek bent naar een kinderopvang in de omgeving van Hilversum of Baarn, zit je bij Kids voor Kinderen helemaal goed! Kids voor Kinderen is een kleinschalige kinderopvang met twee locaties, een in Hilversum en een in Baarn. We bieden hier jouw kind de beste professionele zorg en kinderen krijgen de kans om zich bij ons optimaal te ontwikkelen! We organiseren leuke activiteiten, zorgen voor gezonde voeding uit onze eigen moestuin en de kinderen krijgen ruim de tijd om heerlijk buiten te spelen.

Kinderopvang Hilversum

De kinderopvang in Hilversum bevindt zich in het centrum, maar is gevestigd in een vrijstaande villa waar een grote buitenspeelruimte is zodat er altijd in de frisse lucht gespeeld kan worden. Deze locatie van Kids voor Kinderen heeft verschillende groepen voor 0 tot 2 jarigen en 2 tot 4 jarigen. Bij deze villa hebben we een moestuin, waar de kinderen bij mogen helpen. Hieruit oogsten we de lekkerste groenten voor tijdens het eten.

Kinderopvang Baarn

Onze locatie in Baarn is landelijk gelegen. Ook hier is dus veel ruimte voor lekker buiten spelen in de frisse lucht. Bij deze locatie hebben we een eigen dierenweide waar herten en kippen lopen. Zo kunnen de kinderen al spelend de natuur ontdekken bij ons kinderopvang. Ook hier zijn kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom!

Flexibel naar u en uw kind

Bij Kids voor Kinderen zijn wij zeer flexibel en denken we met jou als ouder zijnde mee. Niemand kent jouw kind natuurlijk beter dan jij zelf, dus is het voor ons belangrijk om goed te communiceren. Daarnaast houden we het ritme dat je thuis voor jouw kind hebt ook aan in onze opvang. Al onze pedagogisch medewerkers hebben de juiste diploma’s. Ook staat hygiëne bij ons voorop. Elk kind krijgt een eigen bedje met beddengoed of slaapzak van thuis om in te slapen. Uiteraard mag er een eigen knuffel van thuis mee!

Meer informatie?

Als je geïnteresseerd bent in een van onze locaties van Kids voor Kinderen, kun je een gratis rondleiding aanvragen. Ook is het mogelijk om eerst de websites van beide kinderdagverblijven door te lezen. Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen via onze website. Hier vind je de telefoonnummers van beide locaties of kun je het contactformulier invullen.

Neem snel contact op en plan een rondleiding bij een van onze locaties!

https://www.kidsvoorkinderen.nl/