Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Kennisdeling tussen teams en afdelingen verbeteren

Kennisdeling tussen teams en afdelingen is zeer belangrijk. Dit zet namelijk aan tot groei, ontwikkeling en samenwerking. Het stimuleren en verbetering van kennis tussen afdelingen kan heel lastig zijn en misschien dat het ook u nog onduidelijk is hoe u dit het beste kunt doen. NetLive heeft hiervoor verschillende tools ontwikkeld die u in kunt zetten om de kennisdeling tussen afdelingen en teams te verbeteren en stimuleren.

Netwerk Kapitaal Monitor

Een van de diensten die NetLive heeft ontwikkeld is het Netwerk Kapitaal Monitor. Deze dienst is zinnig om te gebruiken omdat u op meerdere gebieden vooruitgang zult ervaren in uw organisatie. De Netwerk Kapitaal Monitor zal u helpen bij het ontdekken, benutten en ontwikkelen van het Netwerk Kapitaal. Hierbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve technieken, waaronder de methode van Karen Stephenson. Deze methode wordt tegenwoordig veel toegepast wat aantoont dat dit een zeer effectieve en succesvolle methode is.

Als u de Netwerk Kapitaal Monitor inzet in uw organisatie krijgt u onder andere inzicht in de kracht van het netwerken, kunt u beter ontdekken wat de mogelijkheden zijn en wordt de winstgevendheid, samenwerkingen en kennisdeling versterkt. Daarnaast krijgt u een volledig schriftelijk verslag en op maat gemaakte tips voor uw organisatie.

Online gaming apps

Verder biedt NetLive online gaming apps aan. Deze apps kunt u op informele wijze inzetten en stimuleren en bevorderen het vertrouwen en de kennisdeling binnen uw organisatie. Door het gebruik van deze online gaming apps wordt de kennis binnen uw organisatie in kaart gebracht waar u weer handig op kunt inspelen. Tegenwoordig gaan de technologische ontwikkelingen zeer hard, iets wat resulteert in grote uitdagingen voor organisaties. Medewerkers moeten hierdoor wel meer en sneller nieuwe dingen leren. Het gebruik van de online gaming apps helpt om meer vertrouwen te krijgen binnen uw organisatie. Zo wordt op speelse wijze de samenwerking binnen uw organisatie verbeterd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een van de diensten van NetLive of bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Dan kunnen wij bij NetLive u begeleiden. U kunt contact opnemen met NetLive door het contactformulier in te vullen maar u kunt ook bellen naar 06-47 390 699. Wij staan u dan graag te woord om u te voorzien van meer informatie.

https://www.netlive.nl/