Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Joyetech e-sigaret kopen

Ben je van plan om te switchen van gewone sigaretten naar een e-sigaret? Dan is een Joyetech startset mogelijk wel wat voor jou! Luxury Shisha heeft veel verschillende soorten startsets van het merk Joyetech. Zo kun je op eenvoudige wijze overstappen van normale sigaretten naar een e-sigaret!

Verschillende Joyetech startsets

Bij Luxury Shisha kun je gemakkelijk een Joyetech e-sigaret kopen. Er zijn verschillende startsets. Het verschil zit hier in de e-sigaret zelf maar ook in het batterijvermogen. Weet je niet zeker of elektrisch roken iets voor jou is? Dan kun je kiezen voor een goedkope startset zoals de Joyetech AIO D16 of de Joyetech Teros. Uiteraard zijn er van Joyetech ook startsets die in een wat hogere prijsklasse liggen. Hierbij kun je denken aan de Joyetech Espion, Joyetech Ultrex T80 of de Joyetech Espion Tour. Het verschil ligt hem hier in de verschillende soorten e-sigaret, de batterijcapaciteit en de accessoires die meegeleverd worden.

Joyetech accessoires

Bij een Joyetech e-sigaret kun je verschillende accessoires kopen. Je moet bijvoorbeeld elke twee weken de coil vervangen. Deze kun je ook bij Luxury Shisha kopen. Is de batterij van jouw Joyetech e-sigaret kapot? Dan kun je die gemakkelijk vervangen door een nieuwe. Verder kun je ook de clearomizer krijgen bij deze webshop. Alles wat je nodig hebt is er!

Over Luxury Shisha

Voor alle artikelen waar je naar op zoek bent op het gebied van elektrisch roken ben je aan het juiste adres bij Luxury Shisha. Als je van maandag tot donderdag jouw bestelling voor 21 uur plaatst, heb je het pakketje de volgende dag nog in huis! Je betaalt altijd op een veilige manier maar je kunt ook achteraf betalen! Heb je vragen op het gebied van e-sigaretten of accessoires? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice.

https://www.luxuryshisha.nl