Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Hypnotherapie Nijmegen, Uden & Oss helpt tegen angst

Ik heb de stap genomen. Eindelijk. Ik heb hulp gezocht voor mijn angst. Al bijna mijn halve leven word ik geconfronteerd met mijn angst voor honden. Het begon onschuldig, dacht ik, maar het werd steeds erger. Op het hoogtepunt durfde ik mijn huis niet meer uit. Ik was bang om honden tegen te komen, bang dat ze me zouden aanvallen en bijten. Ik leefde mijn leven niet meer. Ik wilde niet meer. Ik wilde hulp. Uiteindelijk vond ik die hulp en overwon ik mijn angst door hypnotherapie, gegeven door Veerkracht Counseling, werkzaam in Uden, Nijmegen en Oss. Ik kan hypnotherapie Nijmegen echt aan iedereen aanraden die last heeft van welke angst dan ook.

Wat is hypnotherapie?

Ik wist niet wat hypnotherapie was. Ik kende het helemaal niet. Bij de hypnotherapie wordt u onder hypnose gebracht door een ervaren hypnotherapeut. Tijdens de periode van het veranderd bewustzijn (in trance) bent u zeer gefocust op uzelf en bent u minder beïnvloedbaar door invloeden van buitenaf. Door deze verhoogde vorm van concentratie bent u in staat om uw problemen bij de kern aan te pakken, namelijk diep in uzelf. Tijdens de hypnotherapie bereikt de hypnotherapeut als het ware uw onderbewuste, waardoor u van binnenuit het genezingsproces kan beginnen. Het klinkt wellicht wat zweverig, maar het werkt wel degelijk.

Hoe werkt een hypnotherapie-behandeling?

De hypnotherapie-behandeling start altijd met een voorgesprek. U legt in detail uw angst uit, zodat de hypnotherapeut een duidelijk beeld heeft van uw angst en waar die vandaan komt. De behandeling wordt vervolgens compleet afgestemd op uw verhaal. De therapeut stelt vragen en geeft suggesties. Daarmee begeleidt ze u naar een trance. Ik ervaarde dat als een zijn met mijzelf. Ik kwam los uit mijn omgeving en richtte al mijn aandacht op mijzelf. In het veranderd bewustzijn ontstaat ruimte om te werken aan het overwinnen van uw angst. Ik hield altijd de controle en ik kon op elk moment de trance doorbreken.

Hypnotherapie: voor zovelen de oplossing

hypnotherapie Oss is er niet alleen voor mensen met een angststoornis zoals ik. Ook als u last heeft van depressies, stress, verslavingen, slechte gewoontes, gedragsproblemen of als u in verwachting bent en u wilt uw pijn leren beheersen voor de bevalling helpt hypnotherapie Uden. Corrie van Veerkracht Counseling is gediplomeerd en erkend Internationaal Register Hypnotherapeut.

https://www.veerkrachtcounseling.nl/