Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Heerlijke High Tea in Almere

Wil jij graag eens genieten van een overheerlijke High Tea? Ben je op zoek naar een leuke locatie in de omgeving van Almere die dit aanbiedt? Dan kun je daarvoor bij Sabredy’s Pastry Shop terecht. Een high tea is een hartstikke gezellig uitje voor bijvoorbeeld een verjaardag of een babyshower. Samen met een groepje genieten van de heerlijkste hapjes en een lekker kopje thee. Wij serveren zowel zoete als hartige hapjes tijdens de high tea. Indien je graag eens langs wilt komen kun je van dinsdag tot vrijdag reserveren door ons een e-mail te sturen.

Niets is zo gezellig als uitgebreid bijkletsen met vriendinnen onder het genot van een goed verzorgde high tea.

De lekkerste taarten bestellen bij Sabredy’s Pastry Shop

Op zoek naar een lekkere taart voor een speciale gelegenheid? Ook dan ben je bij Sabredy’s Pastry Shop aan het juiste adres. Bij ons kun je exclusieve en unieke taarten bestellen, die we speciaal voor jou maken. Natuurlijk worden daarbij enkel verse ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt. Wij vullen de taarten royaal met een 3-laags vulling naar keuze. De taarten worden gemaskerd door middel van een witte ganache, wat voor stevigheid en een luxe uitstraling zorgt. Wil je graag een taart in een bepaald thema bestellen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij maken exclusieve en unieke taarten op bestelling. Alles is gemaakt met verse en alleen de beste ingrediënten.

Ook voor kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een kinderfeestje? Vier de verjaardag bij Sabredy’s Pastry Shop! Wij bieden leuke en leerzame feestjes aan waarbij kinderen hun eigen cupcakes of taarten kunnen versieren of van een heerlijke high tea kunnen genieten. Lekker vullen, afsmeren, kleuren, bekleden en versieren, het is voor ieder kind een groot plezier. Na afloop krijgen de kinderen hun creatieve werken mee naar huis.

Bezoek onze website

Ben je geïnteresseerd in een high tea? Of ben je benieuwd naar de taarten die je bij ons kunt bestellen? Breng dan eens een bezoekje aan onze website en kijk daar verder voor meer informatie. Ook kun je telefonisch contact opnemen via 036 526 09 34. Wij staan je graag te woord voor al je vragen.

https://www.sabredyspastryshop.com/