Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Gereedschap dat elke klusser nodig heeft

Gereedschap dat elke klusser nodig heeft

Veel mensen zullen dit herkennen, je begint net met klussen… maar hoe pak je dit aan? De ervaren klusser weet goed welk gereedschap allemaal belangrijk is, daarom zullen we dit met jullie delen in dit artikel! Hierdoor kan iedereen na het lezen van dit artikel lekker aan de slag.

Er zijn wat zaken die je sowieso nodig hebt. Denk hierbij aan: gipsplaatschroeven, torx schroeven, een hamer, een schroevendraaier, hoekankers, een zaag of een boor. Er zijn natuurlijk nog veel meer belangrijke dingen maar dit is een basis die je sowieso in huis moet hebben.

Een hamer kan je gebruiken voor verschillende dingen, voorbeelden hiervan zijn: spijkers/schroeven uit hout verwijderen, spijkers in het hout aanbrengen, dingen aan elkaar bevestigen en het lichte sloopwerk kan er ook mee gedaan worden. Ook een schroevendraaier is iets wat je niet kan missen. Het is het handigst een schroevendraaier aan te schaffen met een verwisselbaar opzetstuk. Op deze manier kun je de schroevendraaier voor alle soorten schroeven gebruiken.

Ook een boormachine kan de moderne klusser niet missen. De boormachine maakt het makkelijker om schroeven te verwijderen maar ook makkelijker om schroeven aan te brengen. Nu we het hebben over het aanbrengen van dingen is lijm ook een belangrijke. Je gaat werken met verschillende soorten materialen dus heb je ook verschillende soorten lijm nodig.

Het is ook belangrijk om hulpmiddelen te hebben voor tijdens het klussen. Voorbeelden hiervan zijn: schuurpapier, tape, schroeven, moeren, pluggen. Het ligt aan de klus wat je precies nodig hebt qua extra’s. Schaf een gereedschapskist aan waar je al deze spullen in kunt bewaren, ze kun je alles ook makkelijk meenemen wanneer je ergens naartoe moet. In een gereedschapskist mag een paar werkhandschoenen uiteraard niet missen. Voor verschillende tools voor tijdens het klussen raden we je aan een kijkje te nemen op de website van BNV Tools, hier kun je vast een groot deel vinden.

http://www.bnvtools.nl