Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

EFT relatietherapie om je relatie te redden

Zit het momenteel niet helemaal goed met jouw relatie en zou je willen dat alles weer zo fijn was zoals het ooit geweest is? Relaties zijn absoluut te redden, als je beiden maar bereid genoeg bent om aan jullie relatie te willen werken en openstaat voor veranderingen. Je bent nu waarschijnlijk al op zoek naar mogelijke oplossingen om aan jullie relatie te werken, anders zat je dit artikel niet te lezen. Een mogelijke oplossing voor jullie is EFT relatietherapie. Hier lees je meer over wat EFT is en waar je terecht kunt.

Wat is EFT relatietherapie?

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy en is een vorm van relatietherapie. Bij EFT relatietherapie ligt de focus op de gevoelens en drama’s van de relatie, die op dit moment ontregeld is. De relatietherapie is met name gericht op het hier en nu en haalt niet onnodig oude koeien uit de sloot. Het verschil met reguliere relatietherapie is dat EFT relatietherapie gebaseerd is op jarenlang onderzoek van dr. Sue Johnson. Zij heeft ondervonden dat de mens het beste functioneert in verbinding met een partner. Voorwaarde is wel de deze geliefde emotioneel open en nabij is. Vandaar dat EFT relatietherapie gericht is op het openleggen van gevoelens en het in gang zetten van emoties.

Vervolgens helpt de therapie om negatieve interactiepatronen in de relatie te verhelderen, ontrafelen en hier oplossingen voor te vinden.

EFT relatietherapie in Den Haag

Klinkt EFT relatietherapie als iets wat jij graag wil proberen met je geliefde? Voor relatietherapie in Zuid-Holland kun je terecht bij Messersmid Relatietherapie. Rogier Messersmid is hier de relatietherapeut die jullie graag helpt aan jullie relatie te werken. Zijn EFT relatietherapie geeft hij in Den Haag, maar ook als je behoefte hebt aan relatietherapie vanuit Voorburg kun je prima bij Messersmid terecht.

Wanneer kiezen voor EFT relatietherapie?

Alleen jijzelf kunt goed (samen met je partner) aanvoelen of EFT relatietherapie iets voor jullie gaat zijn. In de volgende situaties kun je relatietherapie overwegen en terecht bij bijvoorbeeld Messersmid Relatietherapie:

  • Er is veel ruzie en spanning in de relatie;
  • Het gevoel is weg;
  • Jullie zitten in een sleur;
  • Je bent van elkaar verwijderd geraakt;
  • Alles is gewoon te veel;
  • Er is of was een ander in het spel.

Een afspraak maken

Heb jij interesse in EFT relatietherapie in Den Haag en omgeving? Maak dan vooral eens een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking met Rogier Messersmid van Messersmid Relatietherapie. Zo kun je rustig aankijken of de klik er is en of het iets is wat jullie gaat helpen. Heb je er een goed gevoel bij, dan kun je individueel of samen verder met EFT relatietherapie. Je kunt hier direct een online afspraak maken en langsgaan wanneer dat jou uitkomt. Als je de eerste stap durft te zetten, ben je echt al een heel eind voor een verbetering van jullie relatie.

https://www.messersmid-relatietherapie.nl/