Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Easycrew is dé maritieme vacaturebank voor jou!

Droomde je als kind al dat je een schipper was op een groot schip? Is die droom er nog steeds? Wij van Easycrew laten je droom in vervulling gaan. Easycrew is een maritieme vacaturebank. Dé plek voor jou dus om een baan te vinden in de binnenvaart, scheepvaart, aan de wal of technisch onderhoud van schepen. Er staan nog vele maritieme vacatures open, dus pak nu je kans en solliciteer direct op easycrew.com.

Maritieme vacatures: word je kapitein of toch voorman?

De deskundige medewerkers van Easycrew helpen je graag om jouw perfecte baan te vinden in de maritieme sector. Deze maritieme vacatures staan voor je klaar: matroos, stuurlui, schipper, kapitein, eerste of tweede officier. Of ben je meer geïnteresseerd in de meer technische functies van de scheepvaart? Dan is onderhoudsmonteur, voorman of service engineer wel wat voor jou. Bij Easycrew kan je op uitzendbasis aan het werk, op detacheringsbasis of direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever.

Maritiem uitzendbureau uit Rotterdam

Easycrew is een maritiem uitzendbureau gevestigd in Rotterdam. Wij vinden ervaring het allerbelangrijkste. Voor onze maritieme vacatures zoeken wij mannen en vrouwen met minstens 2 jaar werkervaring. Je leeftijd doet er niet toe bij ons, net zomin uw opleidingsniveau. Werken in de scheepvaart is niet gemakkelijk en vraagt om bepaalde kwaliteiten, waar lang niet iedereen over beschikt. Heb jij het wel in je?

De voordelen van Easycrew

Easycrew werkt al bijna 35 jaar als maritieme vacaturebank. Onze sterke punten zijn:

  • Een persoonlijke aanpak: jouw belangen staan voorop
  • Diverse vacatures in onze maritieme vacaturebank, zowel parttime als fulltime
  • Maritieme vacatures voor alle niveaus: MBO, HBO en WO
  • Gratis coaching en sollicitatietrainingen
  • 7 dagen per week beschikbaar, ook midden in de nacht
  • Wij reageren snel, duidelijk en adequaat, bij ons weet je waar aan toe bent

Schrijf je nu in!

Twijfel niet langer en meld je aan bij Easycrew! Ben jij de perfecte kandidaat of wil je een nieuwe uitdaging in je leven? Wil je jouw droom eindelijk laten uitkomen? Upload je cv dan via easycrew.com/inschrijven en schrijf je in bij Easycrew. Je kunt ook direct het sollicitatieformulier invullen.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie over onze werkwijze of bepaalde vacatures? Dat kan, wij geven je graag extra informatie. Je kunt ons bereiken via 010-7171967 of stuur ons een mail via info@easycrew.com.

https://www.easycrew.com/