Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

De Turkse bruiloft van jouw dromen!

Turkse bruiloften zijn een ware beleving. In de Turkse cultuur is het gebruikelijk om een feest van drie dagen te hebben, met op de derde dag de daadwerkelijke bruiloft. BASMA Weddings is specialist in het decoreren van bruiloften en dus ook Turkse bruiloften.

Drie dagen feest

De eerste dag van de Turkse bruiloft staat in het teken van de traditionele bruidskist bezichtigen. Dit wordt meestal door de familie gedaan maar vaak is het toegankelijk voor alle gasten. De tweede dag is als het ware het vrijgezellenfeest. Dit wordt georganiseerd voor de bruid en de bruidegom maar gebeurd vaak wel apart. Deze dag wordt ook wel het hennafeest genoemd. De bruid en bruidegom krijgen allebei henna aangebracht op de handen. Hier omheen is een feest met veel eten, muziek en dans. De derde dag is de bruiloft zelf. Het feest begint ’s avonds en duurt vaak tot in de nacht. Zodra de bruidstaart aangesneden is en de cadeaus zijn gegeven is het feest vaak afgelopen.

Turkse bruidsbanken

BASMA Weddings heeft een groot assortiment bruidsbanken, ook in de Turkse stijl. Deze bruidsbanken zijn echt niet te missen op jouw bruiloft! Ze zijn uniek en zeer bedachtzaam afgewerkt wat zorgt voor een prachtig effect op foto’s en video’s. Daarnaast bieden ze heerlijk zitcomfort. Wij denken graag met jou mee over wat voor bruidsbank er het best op jullie bruiloft past. We hebben ze namelijk in verschillende formaten en stijlen.

Alles voor jullie wensen

Naast bruidsbanken hebben wij bij BASMA Weddings nog veel meer decoratie in ons assortiment. Zo kunnen wij jou Turkse bruiloft helemaal naar wens aankleden! Wij doen altijd net iets meer dan wat er van ons verwacht wordt. Wij zorgen ervoor dat jouw dag stressvrij is en daar waar nodig springen wij extra bij. Van ons kun je dus uitstekende service verwachten, precies wat je wil op jouw unieke trouwdag!

Interesse in meer informatie?

Wil je meer informatie over decoratie voor jullie Turkse bruiloft of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat is allemaal mogelijk. Wij staan je graag te woord om alle vragen te beantwoorden. Verder gaan wij uitgebreid met jullie in gesprek om alle wensen aan te horen zodat alles tot in de puntjes geregeld wordt en jullie de dag van jullie leven hebben! Je kunt contact met ons opnemen via onze de website of je kunt bellen naar 033-7009703.

https://basmaweddings.nl/