Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

De prachtigste bruidsmode in Friesland

Toen mijn vriend en ik vorig jaar op vakantie waren op Bali ging hij ineens op zijn knieën. Ik schrok me een hoedje! Ging hij me nou ten huwelijk vragen? Nadat hij een doosje uit zijn zak toverde wist ik het zeker: dit was een aanzoek. Wauw, wat was ik overdonderd. Ik had het nooit verwacht, al helemaal niet na de zware periode die we doorgemaakt hebben.

Je verwacht het al: ik heb natuurlijk ja gezegd. Na thuiskomst begonnen de voorbereidingen voor de bruiloft, waaronder een jurk. Voor bruidsmode Friesland kwam ik uit bij Bruidsboutique MariAnna. Vandaag deel ik mijn ervaringen met je!

De mooiste trouwjurken in Friesland

Trouwjurken Friesland: tja, waar moet je beginnen? Na een zoektocht in Google kwam ik uit bij deze sfeervolle bruidswinkel in hartje Sneek. De winkel is gevestigd in een prachtig grachtenpand, wauw! Ik maakte een afspraak via de website. Ik las namelijk dat ze het van groot belang vinden om voldoende tijd en aandacht voor je te hebben. Ik had natuurlijk ook gewoon spontaan binnen kunnen lopen, maar je weet maar nooit!

Gezellige pasafspraak met veel persoonlijke aandacht

Tijdens de pasafspraak draaide alles om mij. Dat was zo fijn om te merken! De medewerksters van deze bruidsboutique hebben veel ervaring in dit vak. Zo voorzagen ze me van het deskundige advies dat ik nodig had. Er was veel ruimte voor het kenbaar maken van mijn persoonlijke wensen en ideeën. Nadat ik een hoop jurken gepast had, vond ik de jurk van mijn dromen. Oh, wat is hij mooi. Ik ben er zó blij mee. Ik kan niet wachten tot ik hem aan mijn aanstaande man en gasten kan laten zien op onze grote dag.

Perfect op maat gemaakt

iedereen weet dat niemand hetzelfde is. De lieve coupeuse heeft mijn trouwjurk perfect voor me op maat gemaakt. Alles is mogelijk! Een kraagje, mouwtje, een motiefje of iets anders op je jurk. Zij heeft ervoor gezorgd dat de trouwjurk als een tweede huid over me heen valt. Hij zit, valt en voelt echt perfect. Hierdoor kan ik volgend jaar zomer zorgeloos genieten op onze grote dag. Ik ben benieuwd wat mijn verloofde van de jurk vindt. Spannend! En nu wachten tot het zover is: onze trouwdag. De dag waarop ik straal ik mijn prachtige bruidsjurk van Bruidsboutique Mari Anna.

https://www.bruidsboutiquemarianna.nl/