Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

De beste service van de Slotenmarker omgeving Velp

Waarom mensen kiezen voor de Slotenmarker uit Velp

Je eigen huis is dé plek waar we ons veilig voelen. Je voelt je hier veilig en op je gemak. Wanneer er bij je wordt ingebroken neemt dit veilige gevoel af. Naast eventuele schade aan je huis moet je na een inbraak ook je sloten vervangen. De Slotenmaker Velp kan je hier bij helpen.

Service van de Slotenmaker

De Slotenmaker velp werkt met hang- en sluitwerk van de beste kwaliteit, M&C sloten. Deze sloten ontmoedigen onwelkome bezoekers al bij voorbaat. Zo zorgt de slotenmaker ervoor dat jij de beste sloten op je deur hebt. M&C is een A-merk waar de organisatie graag mee werkt. De beveiliging in deze sleutels kunnen tegen verschillenden vormen van inbraak. Zo kunnen de sleutels tegen: de slagmethode, boren, openprikken, kerntrekken en de impressietechniek. Al deze technieken hebben geen enkele nut op deze sloten. De Slotenmaker is erkend tot het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit houdt in dat het bedrijf gediplomeerd is in het geven van advies over inbraakpreventie. Ook heeft de slotenmaker de PKVW-erkenning gekregen omdat de organisatie veilig met de klantengegevens om gaat. Ieder jaar wordt dit opnieuw gecontroleerd door het Centrum voor Beveiliging en Veiligheid. De slotenmaker uit Velp biedt altijd professionele hulp.

De Historie van de slotenmaker

De Slotenmaker bestaat al 15 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot een groot begrip in de regio Velp. Naast vele belangrijke behaalde certificaten werkt de Slotenservice met hang- en sluitwerk van de beste kwaliteit. Zo is jouw huis of pand zo goed mogelijk beveiligd.

Mocht je de slotenmaker per direct nodig hebben, dan kan dat! De slotenmaker is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en staat klaar voor je op je te helpen. Stop inbrekers nu nog door je sloten te laten vervangen door kwalitatief goede hang- en sluitsloten bij de Slotenmaker uit de omgeving Velp.