Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Coach voor bedrijven en persoonlijke ontwikkeling

Als je op zoek bent naar een coach voor persoonlijke ontwikkeling of naar coaching voor bedrijven, zit je bij DPS Simply helemaal goed. DPS Simply is opgericht door psychosociaal therapeut Dagmara Peters. Zij heeft veel ervaring in het coachen van mensen op persoonlijke basis en op bedrijfsniveau. Je kan bij haar gecoacht worden op drie punten: stressmanagement, persoonlijke ontwikkeling en communicatie.

Stressmanagement

In je leven heb je te maken met heel wat stress. Op je werk maar ook in het dagelijks leven. Deze onzekerheid en twijfels over jezelf kunnen verlammend zijn. Je krijgt een negatief gedachtepatroon dat je hele leven overneemt. Door dit patroon weer te doorbreken kun je flinke stappen in de juiste richting maken. Het leren omgaan met deze stress helpt ook met het voorkomen van een burn-out.

Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf blijven ontwikkelen is heel belangrijk in het leven. Bij de persoonlijke ontwikkeling hoort het om op vragen te stuiten waar je vervolgens een antwoord op wil vinden. DPS Simply kan je helpen bij het vinden van die antwoorden. Daarnaast ga je ook samen aan de slag om doelen te stellen en een strategie bedenken om die doelen te bereiken.

Communicatie

Communicatie is zeer belangrijk, niet alleen binnen een bedrijf maar ook in jouw persoonlijke leven. DPS Simply geeft trainingen die de focus leggen op het verbeteren van jouw communicatieve vaardigheden. Je kunt hier terecht voor coaching op persoonlijk niveau maar ook voor communicatietraining voor bedrijven.

Over DPS Simply

DPS Simply is in 2017 opgericht door Dagmara Peters. Zij is erkend registertherapeut wat betekend dat de behandelingen vergoed worden door de aanvullende verzekering. Dagmara is psychosociaal therapeut, coach en trainer. Zij verzorgt een-op-een coaching aan bedrijven en persoonlijke coaching. Hieronder staan alle punten van DPS Simply nog eens op een rijtje:

    • Erkende registertherapeut en burn-out coach
    • Vergoeding door zorgverzekeraars
    • Behandelingen ter preventie van een burn-out
    • Beter presteren en functioneren
    • Stress management, persoonlijke ontwikkeling en communicatie

Contact opnemen?

Wil je contact opnemen met Dagmara Peters van DPS Simply om een afspraak te maken, of heb je vooraf nog vragen? Dan kun je het contactformulier op de website invullen. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen. Dit kan naar 0314-325546 of 06-20592011. Als de telefoon niet opgenomen wordt, spreek dan een bericht in. Voor spoed is het verstandig om een WhatsApp-bericht te sturen. Hier wordt eerder op gereageerd.

https://dpssimply.nl/