Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Bent u op zoek naar een luxe parfum?

Bent u op zoek naar een heerlijk luxe parfum, waarvan u weet dat weinig vrouwen uit uw omgeving hem dragen? Wilt u een goede eerste indruk maken door goed parfum te dragen? Bij Eau de Parfum bent u aan het juiste adres voor luxe parfums. In het assortiment van deze winkel vindt u heerlijke parfums, waaronder de parfums van Casamorati Dal 1888, Acqua di Genova en ZARKOPERFUME. Naast het feit dat de parfums heerlijk ruiken, zitten ze ook nog eens in een prachtig flacon. Wat wilt u nog meer?

Parfums van Casamorati Dal 1888

Een goed parfum kan bijdragen aan het achterlaten van een goede eerste indruk. Daar dragen de parfums uit de collectie van Eau de Parfum aan bij. Zo zijn de parfums van het merk Casamorati Dal 1888 vintage eau de parfums, perfect voor wanneer u een avondje uit eten gaat of op stap gaat. De oorsprong van deze parfums ligt in Bologna. Op deze plek werd de fabriek waar het parfum geproduceerd werd, in 1888 opgericht. Dit bedrijf was gespecialiseerd in het produceren van heerlijke zepen en parfums. De makers hebben dan ook een hele hoop prijzen en onderscheidingen ontvangen. De parfums van Casamorati al 1888 zijn dus niet zomaar parfums! Doordat Eau de Parfum verschillende parfums koopt van dit prachtige merk, vindt u hier altijd een parfum dat perfect bij u past.

Eau de cologne van Acqua di Genova

Ook de parfums van Acqua di Genova zijn van oudsher zeer geliefd. Het parfum wordt niet voor niets vaak gekopieerd. Die kopieën werden nooit even goed als het originele parfum. Vandaag de dag wordt het parfum nog steeds gemaakt door het familiebedrijf dat het vroeger al maakte, met behulp van het traditionele recept van parfumeur Stefano Frecceri. In het assortiment van Eau de Parfum vindt u verschillende parfums van Acqua di Genova, waaronder de Acqua di Genova Gold, de Gold 2 en de Silver.

ZARKOPERFUME: bereid op revolutionaire wijze

Als u op zoek bent naar een parfum dat op revolutionaire wijze geproduceerd wordt zijn de parfums van ZARKOPERFUME perfect voor u! De niche parfums van dit merk worden met de hand gemaakt in Denemarken. Doordat de parfums met de hand gemaakt worden, geven deze parfums de meest aantrekkelijke geur af die geen enkele machine kan nabootsen. Bij Eau de Parfum kunt u een keuze maken uit zes heerlijke en unieke parfums van ZARKOPERFUME.

Bent u benieuwd naar de parfums?

Klinken de parfums van Casamorati 1888 en Acqua di Genova u als muziek in de oren en bent u benieuwd naar de geur? Kom dan eens langs in de winkel van Eau de Parfum of probeer een sampleset! Wanneer u een sampleset bestelt, ontvangt u een set van 5 miniaturen naar keuze. Dankzij de samplesets van Eau de Parfum kunt u de parfums eerst proberen voordat u ze bestelt in de webshop van Eau de Parfum. Zodoende weet u altijd zeker of de parfums bij u passen.

https://www.eaudeparfum.nu/