Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in Amsterdam met een griezelig tintje?

Een origineel bedrijfsuitje bedenken is lastiger dan je denkt. Ga je voor iets sportiefs, iets creatiefs of iets cultureels? Er zijn veel opties waaruit je kan kiezen, vooral onze hoofdstad biedt veel mogelijkheden voor bedrijfsuitjes. Ben je op zoek naar een leerzaam bedrijfsuitje waarbij er een beroep wordt gedaan op de kracht van je verbeeldingsvermogen? Dan biedt het Torture Museum in Amsterdam jou en je collega’s de kans om meer over het ‘rechtssysteem’ en de strafuitvoering van de Middeleeuwen te weten te komen. In heel Europa werden er in de periode vanaf de Middeleeuwen tot aan de Franse Revolutie verschillende gruwelijke strafinstrumenten ingezet om zo misdaad tegen te gaan. Zo heb je vast wel eens gehoord van de schandpaal op het marktplein, ophanging aan de galg of onthoofding door de beul. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer martelwerktuigen en strafinstrumenten te bedenken. Ben je benieuwd wat er op dit gebied allemaal gebruikt werd in de Middeleeuwen en denk jij dat jouw collega’s ook wel oren hebben naar de duistere geschiedenis van deze objecten? Dan kun je voor een interessante groepsrondleiding terecht in het Torture Museum in Amsterdam waar je de internationale tentoonstelling ‘Straffen en vonnissen in de Middeleeuwen’ kunt komen bewonderen.

Een uitje om nooit te vergeten

Over dit memorabele bedrijfsuitje in Amsterdam zal nog lang worden nagepraat in de bedrijfskantine. Een uitje schept een band tussen collega’s en is goed voor de teambuilding. Wat heeft nou meer indruk gemaakt, de inquisitiestoel of het schavot? De voorstelling ‘Straffen en vonnissen in de Middeleeuwen’ laat op een levendige wijze zien hoe meer dan 40 verschillende strafinstrumenten werden gebruikt om mensen te straffen om een voorbeeld te stellen voor de bevolking en om de duivel uit te bannen. Kom met eigen ogen bekijken hoe deze instrumenten eruitzagen en leer door middel van de juiste historische informatie meer over de achtergronden van de strafuitvoering in deze periode. Laat je samen met je collega’s verrassen en kom voor je bedrijfsuitje naar het Torture Museum in Amsterdam.

Durf jij het aan?

Als jij op zoek bent naar een leerzaam en bijzonder groepsuitje, ga dan voor een griezelige groepsrondleiding door het Torture Museum in Amsterdam. Ontdek het bijzonder pijnlijke verleden van Europa en de gruwelijke strafmethodes van de Middeleeuwen. Kies voor dit bedrijfsuitje in Amsterdam als jij een origineel bedrijfsuitje wil organiseren. Wil je meer informatie over het Torture Museum of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0)20 320 6642 of mail naar info@torturemuseum.nl. Onze medewerkers staan je graag te woord.

http://www.torturemuseum.nl/