Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Bar consultancy services

The Cocktail Agency is een in Amsterdam gevestigde organisatie die zich gespecialiseerd heeft op het gebied van horeca en cocktails. We bieden diverse bar consultancy services aan, waaronder brand en menu ontwikkeling, proeverijen, catering, trainingsprogramma’s voor medewerkers en advies over management. Wij zijn opgericht door Dave Alexius Mulder, een mixologist en barman van internationale bekendheid.

Catering bij evenementen

Met meer dan 12 jaar ervaring kan The Cocktail Agency de heerlijkste catering verzorgen. Wij komen graag langs op uw zakelijke evenement, beurs, feest of andere gelegenheid om u en uw gasten van heerlijke cocktails en hapjes te voorzien. Wij zijn creatief en gepassioneerd. Graag bezorgen we uw gasten de avond van hun leven.

Menu development

Met een mooie menukaart kunt u echt het verschil maken. The Cocktail Agency kan u helpen bij de ontwikkeling daarvan. Wij kunnen unieke cocktails voor u ontwikkelen en uw medewerkers cursussen geven om uw dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Voor de cocktails worden whisky en rum gebruikt die niet meer verkrijgt worden, voor extra exclusiviteit.

Kom in contact

Wilt u meer weten over The Cocktail Agency of de diensten die we aanbieden? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 6 28 868 309. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

https://the-cocktailagency.com/nl/the-cocktail-agency-nl/