Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Autoramen tinten

Professioneel uw autoramen tinten bij een specialist in Katwijk? Dat kan bij autobedrijf Buitenbos Customs. Deze specialist maakt enkel gebruik van een hoogwaardige folie aan de binnenzijde van uw ramen. Het is mogelijk om uw autoramen te tinten in verschillende gradaties. U kunt kiezen voor een lichte tint, maar ook voor de zwaarste blindering – uiteraard wel volgens de EU wet- en regelgeving zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Daar neemt autobedrijf Buitenbos Customs de verantwoordelijkheid voor.

Wanneer wilt u uw autoramen laten tinten bij Buitenbos Customs in Katwijk?

Waarom uw autoramen laten tinten?

U kunt om verschillende redenen uw autoramen willen laten tinten bij Buitenbos Customs. De meest voorkomende redenen van klanten zijn de volgende:

  • Voor meer privacy;
  • Voor het weren van warmte en uv-straling;
  • Voor een hogere veiligheid.

De folie waarmee uw autoramen getint worden voorkomt dat er uv-straling naar binnen komt. Ook is uw auto een stuk koeler vanbinnen door de wering van warmte. Tot slot geeft de folie (afhankelijk van de tint) u meer privacy én uw auto krijgt een stoere look. Ze kunnen de achterruiten aan de zijkant en aan de achterkant van de auto tinten.

Wet- en regelgeving autoramen tinten

Aan het laten tinten (ook wel: blinderen) van autoramen hangen een aantal regels. Binnen de EU is er een afspraak over de minimale lichtdoorlatendheid van getinte autoramen. Buitenbos Customs is hier zeer goed van op de hoogte en zorgt dat alle ramen nog boven die grens zitten.

Maak een afspraak voor autoramen tinten

Maak vandaag nog afspraak om uw autoramen te laten tinten bij specialist Buitenbos Customs. U kunt bij hen terecht voor de volgende diensten:

https://buitenboscustoms.nl/