Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Architect in Woerden | Herman de Jong architectuur & interieur

Herman de Jong architectuur – De meest ervaren architect in Woerden!

Ben je op zoek naar een architect die zowel met jouw interieur als exterieur aan de slag gaat? Heb je al een tijdje een beeld in je hoofd en wil je deze nu werkelijkheid maken? Alles is mogelijk bij Herman de Jong architectuur in Woerden.

Creativiteit, authenticiteit en een duidelijke identiteit: met onze hulp wordt jouw idee realiteit.

De gespecialiseerde buiten- en binnenhuisarchitect

Herman de Jong architectuur is gevestigd in Woerden. Wij richten ons op zowel bedrijfspanden als woningen. Bij ons worden je abstracte, conceptuele ideeën vertaald in heldere en realistische presentaties. Wij gaan met zorg en aandacht aan de slag met jouw idee en maken deze inzichtelijk. Creativiteit, authenticiteit en een duidelijke identiteit, daar staan wij voor.

Ondanks de grote verscheidenheid in onze projecten, staat de context altijd centraal. Met onze aandacht voor sfeer, licht, materiaalkeuze en een basic aantal middelen, streven wij altijd naar het maximale resultaat. Bij Herman de Jong architectuur beperken wij ons niet tot enkel de binnenkant of buitenkant. Wij verzorgen zowel het interieur als het exterieur. Ook de tuin betrekken wij graag in ons plan; wij kijken altijd naar het totaalplaatje.

Jouw idee gevisualiseerd

Wij vinden het belangrijk om jouw idee inzichtelijk te maken. Hierom maken wij, met behulp van onze digitale middelen, een unieke 3D-tekening, waarop het ontwerp in levenden lijve aanschouwd kan worden. Wij besteden graag veel aandacht en zorg aan onze projecten. Bekijk hier ons portfolio voor een breder beeld.

Waarom Herman de Jong architectuur?

Met onze creatieve aanpak en aandacht voor jou, zorgen wij ervoor dat jouw idee vertaald wordt in een heldere presentatie. Zoek je een architect die:

  • Naar het totaalplaatje kijkt;
  • zowel met interieur als exterieur kan werken;
  • Unieke 3D-tekeningen maakt van jouw ontwerp;
  • creatief en authentiek voor je aan de slag gaat?

Dan ben je bij Herman de Jong architectuur aan het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd in Woerden. Ook richten wij ons op de regio’s Utrecht, Gouda en Alphen aan den Rijn.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dat het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op T: 0348 4530 23 / M: 06 2553 6723.

https://www.hwadejong.nl/