Gin Tonic en Cholera
Image default
Gezondheid

Ziektekostenverzekeraar vinden

Wilt u graag een nieuwe zorgverzekering afsluiten en bent u op zoek naar een ziektekostenverzekeraar die bij u past? Dan kan Salland u zeker verder helpen. Bij Salland staat kwaliteit van zorg bovenaan en wij willen dat dit voor iedereen betaalbaar is. Daarom zijn wij niet gericht op het maken van winst, maar op het vinden van de beste zorg voor iedereen. Daarbij dragen wij graag ons steentje bij aan het realiseren van kwaliteit zorg, door een deel van de premie hierin te investeren. Dit doen wij al ruim 155 jaar en dit zullen we ook altijd blijven doen.

Salland op maat

Bij Salland gaan we ervan uit dat iedereen andere zorgbehoeften heeft en dus ook andere wensen over een zorgverzekering. Daarom kunt u bij ons uw basisverzekering uitbreiden met vijf verschillende aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. U kunt er ook voor kiezen om naast uw basisverzekering alleen een extra tandartsverzekering af te sluiten. Op die manier krijgt u de zorg vergoed die u nodig heeft en betaalt u nooit teveel. En omdat we zorg voor iedereen toegankelijk willen maken, betaalt iedereen bij Salland dezelfde premie voor een basisverzekering.

Collectieve zorgverzekering

Doordat Salland met diverse bedrijven en verenigingen afspraken heeft gemaakt, kunt u profiteren van de voordelen van een collectieve zorgverzekering. Dit betekent dat uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering voordeliger uit kunnen vallen dan u verwacht. En Salland biedt nog andere voordelen. Zo zijn kinderen tot 18 jaar bij ons gratis meeverzekerd en betalen wij uw zorgkosten in de meeste gevallen direct uit aan de zorgverlener. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor ZorgAdvies. Wij helpen u dan met het vinden van een passende zorgverlener bij u in de buurt. Heeft u nog vragen over het afsluiten van uw zorgverzekering? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/