Gin Tonic en Cholera
Image default
Vervoer en transport

VSETT 10+ elektrische step beoordelingen

Met een topsnelheid van 80 km/u kan de 10+R concurreren met krachtige, hoogwaardige steps zoals de Wolf Warrior, evenals modellen zoals de Dualtron Thunder en de Dualtron Ultra, waardoor de betaalbare prijs van de 10+R een kleine verandering lijkt.

Ja, de 10+R is een snelle klant . Er is echter één nadeel: je mag de topsnelheid van 80 km/u maar maximaal twee minuten per keer aanhouden.

Bereik

Iedereen die mijn beoordeling van de VSTT leest 11+ zal zich herinneren hoe stromend ik de deugden van zijn opmerkelijke maximale kilometerstand (85 mijl) prees.

De 10+ bereikt bijna dezelfde hoogte (74 mijl) als zijn vervanging, waardoor hij zijn plaats bij de beste lange -afstandsritten.

We mogen hiervoor de 60V 28.0Ah LG-batterij bedanken, een verbetering ten opzichte van de 48V 21Ah-batterij die apparaten als de VSET 9+R en 8R van stroom voorziet.

Afrekenen Meer Andere getuigen een toename van 26% in registraties van e-steps, Indiase markt daalt met 24%

Vsett10+ is waterbestendig.

Rijden op een elektrische step in de regen, sneeuw of zelfs ’s nachts is mogelijk met de vset 10+. Het bevat een lamp en een Bluetooth-luidspreker.

De vsett 10+ voldoet aan de IP54-vereisten, waardoor hij waterdicht is en tot 30 minuten onderdompeling in water op een diepte van 1 meter kan doorstaan. Een diefstalalarm en een diefstalvolgsysteem zijn ook ingebouwd in het apparaat.

Efficiëntie en veiligheid

Een gloednieuwe elektrische step genaamd Vsett is gemaakt om de beste prestaties en veiligheid te bieden. Een groep professionals met jarenlange ervaring in ontwerp, ontwikkeling en productie hebben samengewerkt om het te maken.

Het meest recente model elektrische step dat door Vsett wordt aangeboden, is de 10+. Met zijn sterke motor van 2800 W biedt hij rijders uitzonderlijke prestaties en veiligheid.

Met een verbeterd ontwerp kan deze step nu worden gebruikt voor zowel korte ritten als woon-werkverkeer door de stad.

Motorconfiguratie

De krachtige Vsett 10 + elektrische step heeft twee 1440 watt motoren die samen 2800 W vermogen leveren, waardoor hij in staat is om op de meeste terreinen te navigeren.

Met een maximaal berijdersgewicht van 285 lbs (130 kg) kan hij heuvels aan met hellingshoeken tot 35 graden vanwege zijn sterke koppel.

Selecteer de Single/Dual-motoren, Turbo of Eco-modus op basis van het door u gewenste vermogen. Twee 60V 35A x 2 blokgolfcontrollers die de motorsnelheid regelen, zijn ook inbegrepen in de setup van de step.

Pros

  • Stuur dat kan worden opgevouwen

  • Dubbele krachtige motoren van 1400 W zorgen voor een uitstekende acceleratie bij bergbeklimmen.

  • Kracht

  • Indrukwekkend bereik

  • Opvallend zwart-geel patroon

  • Drievoudige stuurpen sluitsysteem

  • Grote waarde voor het geld

  • Waterbestendigheidsklasse van IP54

Cons

Als je wilt doen Als u langere ritten maakt of meer terrein aflegt dan het bereik van de step, moet u wachten op de accu’s, die maar eens in de drie uur kunnen worden opgeladen.

De plaatsing van de koplampen kan het zicht belemmeren.

Zijn VSETT 10+ steps goed?

Elektrische steps zijn er tegenwoordig in een grote verscheidenheid aan stijlen en modellen. Sommige zijn zeer prijzig, terwijl andere betaalbaar zijn. Het 10+ model dat Vsett aanbiedt, valt binnen de prijsklasse van de meeste mensen.

Vsett-steps zijn best handig voor woon-werkverkeer over korte afstanden, maar ze hebben ook een aantal nadelen. U moet bijvoorbeeld een afzonderlijke batterij aanschaffen als u deze off-road of voor langere afstanden wilt gebruiken.

Het is een elektrisch merk step die recentelijk aan populariteit heeft gewonnen. Vergeleken met andere elektrische steps op de markt, zijn ze goedkoper en gunstiger voor het milieu.

Mensen van verschillende leeftijden kunnen Vsett-steps gebruiken, wat verschillende voordelen heeft. Bovendien zijn ze draagbaar, snel opgeladen en bieden ze een rijsensatie die vergelijkbaar is met die van een fiets.

Je beslissing om al dan niet een van deze elektrische steps aan te schaffen is mede afhankelijk van persoonlijke wensen. Wil je bijvoorbeeld een off road elektrische step of een extra snelle variant? Dan is de Vsett waarschijnlijk een goede keus.

Voor wie is het ideaal?

Voor iemand die in luxe wil pendelen zonder veel geld uit te geven, is de vsett 10+ step de perfecte optie.

Voor degenen die in stijl willen pendelen en tegelijkertijd wat geld willen besparen, is het een redelijke, betrouwbare oplossing.

Ze werken goed voor personen die liever fietsen maar niet willen forken meer dan veel geld voor een dure elektrische fiets.

Garanties en klantenservice

De fabrieksgarantie voor de Vsett 10+ is 12 maanden geldig en lost uitsluitend fabricagefouten op. Slijtage, botsingen, misbruik en aanpassingen aan het product vallen daarenboven waarschijnlijk niet onder.

 

https://nr1elektrischestep.nl/products/zero-8-fun