Gin Tonic en Cholera
Image default
Vervoer en transport

Geen opdracht te gek voor deze internationaal koerier

Als internationaal koerier heeft Eurospan Holland BV alles wel gezien. En omdat klantvriendelijkheid bij hen hoog in het vaandel staat, is het hun doel om elke klant zo goed mogelijk te helpen. Wat ook uw transportwensen zijn; deze internationaal koerier kan het voor u oppakken. Ze hebben een kwart eeuw ervaring en vervoeren dus al 25 jaar goederen door heel Europa. Wilt u transport regelen van of naar Groot-Brittannië? Dan wordt dit gegarandeerd binnen 48 uur na afname afgeleverd. Ze hebben een enorm wagenpark, 1000 vierkante meter loodsruimte en er staan 25 trekker-opleggercombinaties tot uw beschikking voor het vervoeren van uw lading. U weet dat uw goederen bij deze specialist in goede handen zijn.

Voor elke vraag een oplossing

Heeft u specifieke vereisten? Dan is dat voor deze internationaal koerier geen probleem. Ze pakken groupagezendingen, deelladingen en complete vrachten voor u op en nemen dan alles over, zoals de begeleiding, de planning, de uitvoering en de expeditie van uw transport. U kunt dus een volledige ontzorging verwachten. Verder hebben ze ook speciale wagens tot hun beschikking waarmee bepaalde goederen veilig kunnen worden vervoerd. U kunt dan denken aan dossiers, gevaarlijke stoffen, producten die koel moeten blijven en extra grote vrachten. Daar zijn megatrailers, koelwagens en wagens uitgerust met ADR voor.

Uw goederen zijn veilig

Eurospan Holland BV werkt met geschoolde medewerkers die exact weten hoe ze uw goederen veilig van A naar B moeten brengen. En aangezien deze internationaal koerier al 25 jaar actief is in het transporteren van goederen in heel Europa, kunt u er zeker van zijn dat uw transport ook perfect zal worden uitgevoerd. Neem daarom contact op met deze internationaal koerier, geef uw wensen en behoeften door en u krijgt direct te horen wat ze voor u kunnen betekenen. Uw transport wordt meteen in werking gezet, zodat uw goederen binnen de kortste keren onderweg zijn naar hun eindbestemming.

https://www.eurospan.nl/