Gin Tonic en Cholera
Image default
Vervoer en transport

Buitenlandse btw terugvragen via een ervaren partner

De buitenlandse btw terugvragen doet u het best via een ervaren partner die zich gespecialiseerd heeft in het terugvragen en –vorderen van btw-bedragen en accijnzen. Als transportbedrijf laat u jaarlijks aanzienlijke btw-bedragen in andere EU-landen achter. Bij vrijwel iedere rit naar een EU-land worden facturen met btw betaald, waarvan de btw niet vanzelf kan worden teruggehaald. Zonde, want dit kan toch flink in de papieren gaan lopen. De buitenlandse btw terugvragen is eigenlijk altijd aan te raden. Vindt u het lastig om dit allemaal zelf te regelen of heeft u er eenvoudigweg geen tijd voor? Laat het dan over aan een ervaren partner, zoals Nebu Transport Services (NTS).

De buitenlandse btw terugvragen en ontvangen op eigen rekening

Als u de samenwerking aangaat met een ervaren partij als NTS, dan bent u zeker van een correcte afhandeling. Notariële akten zijn niet noodzakelijk voor de afhandeling. Deze ervaren partner biedt de mogelijkheid tot voorfinanciering van de btw en werkt op basis van no cure no pay. Dit betekent dat u pas een factuur ontvangt wanneer de beschikking daadwerkelijk ontvangen is. Voor het terugvragen van buitenlandse btw stuurt u eens per kwartaal de betreffende facturen toe. Dit is digitaal mogelijk. Indien gewenst kan er ook een terugvordering van Sloveense, Belgische, Spaanse en Franse dieselaccijnzen worden geregeld. Laat u de buitenlandse btw terugvragen, dan ontvangt u de btw direct vanuit het buitenland op uw eigen zakelijke rekening.  

Maak gebruik van de diensten van een ervaren bedrijf

Het fijne van het inschakelen van een partner voor het terugvragen van buitenlandse btw, is dat u tijd en geld bespaart. U kunt zich gewoon focussen op uw core business en doen waar u goed in bent. Laat u de buitenlandse btw terugvragen door Nebu Transport Services, dan wordt er jarenlange ervaring voor uw transportbedrijf ingezet. Dit zorgt voor een snelle en accurate afhandeling, zodat u altijd zekerheid heeft.

https://www.nebutransport.nl/NL