Gin Tonic en Cholera
Image default
Gezondheid

Reiki & healing

Je bewustzijn verdiepen en ontdekken kan uitstekend middels zowel reiki als healing. Deze twee begrippen komen voor in het alternatieve circuit en bieden ondersteuning in je zoektocht óf bij allerlei soorten klachten. Hoe dit werkt en wat voor effect het heeft, lichten we graag toe in dit blogartikel. Reiki healing biedt namelijk een zinvolle aanvulling op je leven.

Wat is reiki?

Reiki werkt met behulp van universele levensenergie. Je kan er zowel jezelf als anderen mee behandelen. Het is iets dat in jou zit en wat je ook je omgeving kan meegeven. Niet iedereen heeft echter die behoefte, maar ontvangt wel graag ondersteuning en/of handvatten. Hiervoor kan je langsgaan bij een zogenaamde reiki therapeut. Deze persoon is gespecialiseerd in het doorgeven van goede energie en het opheffen van eventuele blokkades in je lichaam.

Wat is healing?

Healing brengt jou meer in balans. Het staat letterlijk voor heling en brengt jou op unieke wijze in contact met je meest diepe zijn. Net als bij reiki wordt bij healing veelvuldig gebruik gemaakt van handen. Toch hoeven handen niet altijd direct het lichaam aan te raken. Verder zijn er allerlei vormen van healing mogelijk. Als je baat hebt bij reiki, dan is healing ook zeker iets voor jou.

Reiki versus healing

Soms doen zich dagen voor dat je moe bent, niet lekker in je vel zit of je lijf gewoon wat extra aandacht nodig heeft. Reiki healing is een uitkomst. Reiki en healing samen zorgt voor een krachtig effect in je lichaam. Uiteraard moet je er wel voor openstaan, anders is de kans vrij groot dat er niets gebeurt. Meld je aan voor een sessie bij jou in de buurt of stuur iemand in jouw omgeving die het nodig heeft naar een persoon toe die zowel aan reiki als healing doet.

https://www.zoma-opleidingen.nl/