Gin Tonic en Cholera
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontbijtservice, lekker thuis

Wat is ontbijtservice?

Ontbijtservice, dat klinkt als iets wat je in een hotel kan krijgen, op vakantie. Maar waarom alleen daar? Met de ontbijtservice van ontbijt.nl krijg je die service thuis. En dan niet zoals in een goedkoop hotel, met oude cornflakes en hard brood met een klein plakje ham, maar een heerlijk, uitgebreid, gezond en vers bereid ontbijt, met keuze uit verschillende versies. Is een Frans ontbijt iets voor jou? Of een luxe ontbijt, of een klassiek ontbijt? Begin je misschien vroeg op werk en wil je iedereen van de nodige (lekkere, verse) brandstof voorzien? Dan kun je een zakelijk ontbijt bestellen.
 

Klinkt goed, hoe werkt het dan?

Lijkt dit je wat? Wil je jezelf weer eens verwennen, of een partner, vriend of vriendin. Of misschien een ouder op Vaderdag of Moederdag? Of wil je de dag eens bijzonder goed beginnen? Wat dacht je van een uitgebreid kerst- of paasontbijt, zonder dat je de drukke supermarkt in hoeft of ’s ochtends vroeg in de keuken hoeft te staan? Een makkelijke manier – makkelijker dan boodschappen doen in ieder geval – is op ontbijt.nl het ontbijt naar keuze bestellen. Daar kan je niet alleen het soort ontbijt dat je voorkeur heeft bestellen, maar ook speciale dieetwensen doorgeven, en je favoriete dranken kiezen.

Wil je bijvoorbeeld champagne bij je ontbijt, of Cava, of wil iedereen op kantoor koffie en niemand thee? Of is het een familieontbijt, waar je iets speciaals van wil maken, met ontbijtjes voor de kleintjes? Geen probleem, even doorgeven en klaar! Je ontbijt wordt vers bereid en fris aan de deur bezorgd. Heerlijk toch, die ontbijtservice?