Gin Tonic en Cholera
Image default
Hobby en vrije tijd

Jupiter en astrologie

Jupiter en astrologie

De periode van de baan en de zodiac periode van de buitenplaneten vallen samen in je sterrenbeeld. Het kost Jupiter ongeveer 12 jaar om rond de zodiac (dierenriem) te reizen. Jupiter gemiddelde in een jaar in elk sterrenbeeld met inbegrip van de retrograde periode, duurt ongeveer 4 maanden per jaar. De stationaire periode varieert van 5 tot 9 dagen. De gemiddelde dagelijkse beweging is 4 uur en 49 minuten. Jupiter is mannelijk, warm, vochtig, elektrisch en vruchtbaar.

Jupiter vertegenwoordigt religieuze, ethische en morele waarden en wordt geassocieerd met hoger onderwijs, filosofie, theologie en jurisprudentie. Jupiter heerst over de abstracte geest van horoscoop Stier terwijl Mercurius de concrete geest regeert. Het beschrijft iemands intellectuele en spirituele belangen op het hoogste en meest substantiële niveau, de zoektocht naar de waarheid. Jupiter regeert het principe van expansie en behoud op zowel mentale als fysieke vlakken.

Deze planeet betekent welwillendheid en welvaart.

Het duidt een element van geluk aan, dat iemands belangen beschermt en iemands welzijn beschermt. Jupiter verzekert de beschikbaarheid van kansen en beschrijft iemands capaciteit om deze kansen te benutten. De mate van overvloed die toe te schrijven is aan Jupiter en de vorm die het nodig heeft, zijn afhankelijk van het teken waarin het geplaatst is, de plaatsing van het huis en de relatieve positie (aspecten) ervan ten opzichte van de andere planeten in Sternzeichen.

Retrograde Jupiter

Retrograde Jupiter is indicatief voor de diepe denker, de filosoof. Personen die Jupiter retrograde hebben in de horoscoop zijn subjectieve individuen die hun overtuigingen voor zichzelf houden. De stationaire positie van Jupiter leent zich voor verschillende opvattingen en versterkt de welwillende kwaliteiten van de planeet.

Jupiter regeert de leeftijd van 45 tot 57, een relatief welvarende periode in iemands leven. Het is meestal tijdens de Jupiter-periode dat vele van de inspanningen volledig wordt beloond.

Jupiter houdt verband met publiceren, langetermijnreclame, buitenlandse belangen, juridische zaken, advocaten, rechtbanken, kerken en universiteiten. Het bevordert eerlijkheid, vrijgevigheid, jovialiteit en succes. Jupiter wordt geassocieerd met al dat overvloedig is, inclusief obesitas, vraatzucht en extravagantie.

Grenzen, conventies, echtheid, geldigheid, paarden, paardenrennen, blik, donderdag en de nummer 3 worden geregeerd door Jupiter.

De natuurlijke huizen van Jupiter zijn de negende en de twaalfde. De planeet is waardig in Boogschutter en Vissen, verheven in Kreeft, vernietigd in Horoskop en Maagd en in vals in Steenbok. De mate van exaltatie is 15 ° Kreeft; de valgraad is 15 ° Steenbok.

Bron:
Zodiac Horoscoop