Gin Tonic en Cholera
Image default
Zakelijk

Monitorarmen voor een betere werkhouding

Iedereen wil zijn of haar lichaam zo veel mogelijk ontlasten en zo lang mogelijk vitaal blijven. Er zijn bepaalde houdingen die het lichaam erg belasten, en op sommige momenten is er helaas niet aan te ontkomen. Er zijn allerlei regels over de werkhouding in diverse sectoren. Er wordt op allerlei wijze nagedacht over het ontlasten van het lichaam en daar worden mooie technieken voor gebruikt. Iedere sector heeft nadelen voor het lichaam, in de ene wordt het lichaam te veel belast en bij een ander wordt het verkeerd gebruikt. En daarom zijn er voor de verschillende problemen passende oplossingen. En dit zijn bijvoorbeeld monitorarmen, deze worden gebruikt op kantoren. Wilt u meer informatie over deze hulpmiddelen? Lees dan verder. 

De werking van de monitorarm

Een monitorarm is speciaal ontwikkeld om een monitor aan te bevestigen. Sommigen zijn zelfs gemaakt voor meerdere schermen. Bij sommige banen kan dit erg fijn werken. Zeker wanneer u met meerdere schermen werkt, hebben wij de monitorarm voor meerdere schermen. Een monitorarm is makkelijk in bediening, hij kan helemaal naar voorkeuren gedraaid worden. Het hele systeem werkt soepel en makkelijk. Werkt u met meerdere personen aan een werkplek? Per persoon kan het hulpmiddel aangepast worden op hoogte en ook op andere standen. Dit is ook weer een groot voordeel, het hoeft bij aanschaf niet specifiek voor één persoon gemaakt te worden. Is privacy belangrijk op de werkvloer? Dan kan het scherm in een bepaalde positie gedraaid worden, om zo wat beslotenheid te creëren. Er zijn diverse regels over de afstand tussen het scherm en de ogen, met een monitorarm kan dit direct bewerkstelligd worden. 

Als bedrijf bevorderen

Bent u eigenaar van een bedrijf, dan is het belangrijk om een goede werkomgeving te realiseren. Dit zorgt er namelijk voor dat het personeel tevreden blijft, ook voor de sfeer op de werkvloer is dit van belang. Als bedrijf kunt u het beste hulpmiddelen zoals de monitorarm bevorderen. Zo zoekt u het beste voor het personeel, en dat ziet u uiteindelijk in het werk dat ze leveren. 

Resultaten van een beter werkhouding

Monitorarmen zorgen ervoor dat u een betere werkhouding aanneemt. Het is volledig te verstellen naar elk persoon, zo heeft iedereen er voordeel aan. Ook zal u minder snel last krijgen van bepaalde lichaamsklachten, zoals pijn. Dat zorgt er direct ook voor dat u meer kwaliteit kunt leveren, u wordt niet meer afgeleid door allerlei vervelende pijnen. U kunt met plezier naar uw werk gaan, en de collega’s zullen hetzelfde ervaren, wat ook weer voor een betere sfeer zorgt. U zult ook minder snel last van uw ogen hebben als u een juiste afstand creëert met het hulpmiddel. Dit zijn de prachtige resultaten die een monitorarm opleveren. 

https://www.humanoffice.nl

https://www.humanoffice.nl/